Смачні і корисні бутерброди з сирно-морквяною начинкою
Бутерброди можуть бути не лише закусочними, а й солодкими. Сьогодні я пропоную рецепт приготування бутербродів із сирно-морквяною начинкою. Особливо подобаються вони дітям, які іноді не хочуть їсти сир.
Відомо, що морква особливо корисна у поєднанні із жирами. Роль жирів у цьому рецепті виконують сир і сметана. Сир краще взяти сухий, щоб начинка вийшла щільнішою. Обов’язково спробуйте такий варіант десерту!
Солодкі бутерброди з сирно-морквяною начинкою, рецепт
Продукти:
- Скибочки батона – за потребою
- Сир – 400 г
- Морква – 2 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. ложки
- Сметана – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Моркву вимити, очистити, обполоснути, обсушити та натерти на дрібній тертці.
До протертого сиру додати моркву, цукор, сметану та сіль.
Суміш ретельно розтерти до однорідності.
Нанести начинку на скибочки батона рівним шаром.
Наталя
ніколи не думала, що сир і морква дають такий цікавий смак. вдома всім сподобалося, дякую! оригінальний рецепт і готується дуже швидко. тим більше зараз все свіжіше.