Гарбузовий крем-суп з вершками — дуже ніжний та смачний
Гарбузовий крем-суп має ніжну, оксамитову структуру і сподобатися навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. Доповнити суп можна ароматними рум’яними грінками. Такий суп добре насичує, не залишаючи почуття тяжкості. У нього приємна консистенція та чудовий смак.
Вам знадобиться:
- Гарбуз – 400 г;
- Картопля – 300 г;
- Цибуля – 100 г;
- Морква – 100 г;
- Вершки жирність 20% – 200 мл;
- Сіль та чорний перець за смаком.
Покроковий рецепт з фото приготування крем-супу з гарбуза, овочів та вершків
1. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, наріжте невеликими шматочками. Картоплю, цибулю та моркву почистіть і помийте, так само поріжте на невеликі шматочки.
2. Нарізані овочі перекладіть у каструлю і залийте водою так, щоб вода була вищою на 1 см, посоліть.
3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і варіть овочі до м’якості (близько 20 хвилин).
4. Подрібніть овочі за допомогою блендера до однорідного стану.
5. Вершки трохи підігрійте і влийте в овочі. Суп посоліть і поперчіть до смаку.
6. За допомогою блендера все подрібніть. Найкраще використовувати стаціонарний блендер, особливо якщо в ньому є функція приготування супів. Тоді гарбузовий крем-суп може вийти більш ніжним. Якщо немає стаціонарного блендера можна використовувати звичайний занурювальний.
Каріна
Дуже гарні рецепти