Меню

Першi страви 13.11.2023

Гарбузовий крем-суп з вершками — дуже ніжний та смачний

Гарбузовий крем-суп має ніжну, оксамитову структуру і сподобатися навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. Доповнити суп можна ароматними рум’яними грінками. Такий суп добре насичує, не залишаючи почуття тяжкості. У нього приємна консистенція та чудовий смак.

Вам знадобиться:

  • Гарбуз – 400 г;
  • Картопля – 300 г;
  • Цибуля – 100 г;
  • Морква – 100 г;
  • Вершки жирність 20% – 200 мл;
  • Сіль та чорний перець за смаком.

гарбуз

Покроковий рецепт з фото приготування крем-супу з гарбуза, овочів та вершків

1. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, наріжте невеликими шматочками. Картоплю, цибулю та моркву почистіть і помийте, так само поріжте на невеликі шматочки.

овочі
2. Нарізані овочі перекладіть у каструлю і залийте водою так, щоб вода була вищою на 1 см, посоліть.

овочі в каструлі
3. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і варіть овочі до м’якості (близько 20 хвилин).

гарбузовий крем-суп
4. Подрібніть овочі за допомогою блендера до однорідного стану.

гарбузовий крем-суп
5. Вершки трохи підігрійте і влийте в овочі. Суп посоліть і поперчіть до смаку.

гарбузовий крем-суп
6. За допомогою блендера все подрібніть. Найкраще використовувати стаціонарний блендер, особливо якщо в ньому є функція приготування супів. Тоді гарбузовий крем-суп може вийти більш ніжним. Якщо немає стаціонарного блендера можна використовувати звичайний занурювальний.

гарбузовий крем-суп

При подачі гарбузового крем-супу можна використовувати сухарики або прикрасити його гарбузовим насінням. 

 

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons