Меню

Десерти 29.10.2023

Яблучні кільця з медом, горіхами, та ізюмом — смачний та корисний рецепт

З яблук можна приготувати дуже багато смачних та яскравих десертів. Це просто запечені яблука, а також запечені з різними начинками. Дуже смачні яблука у клярі. А ще з них готуються смачні та пишні муси.

Сьогодні я ділюся рецептом приготування десерту з яблук, меду, родзинок та горіхів.

Яблука краще взяти кисло-солодкі, вони готуються швидше за солодкі і надають страві приємної кислинки. Готуйте та балуйте своїх близьких!

 

Яблучні кільця «Родзинка»

  • Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
  • Родзинки – 2 ст. ложки
  • Горіхи грецькі, фундук або мигдаль подрібнені – 1 ст. ложка
  • Мед натуральний рідкий – 3-4 ст. ложки

Додатково:

  • Маргарин (для змащування форми) – за потребою

Яблука запечені з медом, ізюмом та горіхами в духовці

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Родзинки вимити, залити гарячою водою на 30 хвилин, а потім злегка віджати і обсушити.

Яблука вимити і за допомогою спеціальної виїмки невеликого діаметру або просто дуже акуратно вирізати насіннєві коробки.

яблука

Нарізати яблука кільцями завтовшки 1-1,5 см і викласти у форму для запікання, змащену маргарином.

яблука в духовці

Яблука посипати родзинками та подрібненими горіхами.

яблука в духовці

Все полити рідким медом.

яблука в духовці

Запікати яблука в духовці, розігрітій до температури 180 ° С протягом 10-15 хвилин.

Якщо для страви використовується керамічна або скляна форма, то ставити її потрібно в холодну духовку, а потім включати нагрівання, інакше форма може луснути. Металеві та силіконові форми можна відразу ставити у нагріту духовку.
яблука в духовці

При подачі полити яблука соусом, що утворився, з яблучного соку і меду.

яблука в духовці
Коментарі до статті: 1
  1. Алла

    Ох, нарешті є куди подіти ящики яблук 😅

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons