Крамбл з яблук та банана — дуже смачний рецепт з карамелізованими вівсяними пластівцями
Сьогодні ділюся рецептом приготування смачного та оригінального сніданку. Я приготувала крамбл із бананом та яблуками, але за цією технологією можна приготувати страву і з іншими улюбленими ягодами чи фруктами. Смак крамбла посилюють карамелізовані вівсяні пластівці. Крамбл можна подати з чаєм, кавою, какао або молоком. Готуйте та ділитесь враженнями!
Складові:
- Пластівці вівсяні – 55 г
- Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
- Банани – 1 шт.
- Родзинки – 100 г
- Масло вершкове – 3 ст. ложки
- Цукор-пісок – 1 ст. ложка
- Кориця – 1 щіпка
Найсмачніший крамбл з яблук та банана, рецепт з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Родзинки вимити, залити гарячою водою і залишити на 10-15 хвилин, а потім викласти на друшляк, дати стекти воді і злегка обсушити.
Яблука вимити, очистити від шкірки та насіння та нарізати дрібним кубиками.
Банан очистити від шкірки і нарізати кубиками.
На сковороді розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і викласти в нього яблука і банан.
Суміш спасерувати до м’якості яблук.
Фрукти посипати корицею та додати родзинки.
Суміш добре перемішати.
На іншій сковороді розтопити 1 ст. ложку масла і висипати в нього вівсяні пластівці.
Підсмажити пластівці до золотистого кольору.
Пластівці посипати цукром.
При помішуванні смажити ще 3 хвилини.
Форми змастити маслом, що залишилося, і розкласти по них фрукти.
Поставити формочки на деко. Зверху на фрукти викласти масу з вівсяних пластівців.
Деко помістити в духовку, розігріту до температури 180 ° С, і запікати крамбл протягом 10 хвилин.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!