Меню

Печиво 20.08.2023

Печиво «Суворівське» простий рецепт лише за 20 хвилин

Пропоную повернутися до кондитерського світу другої половини 20 століття. Тоді це печиво вміла пекти майже кожна господиня. На смак воно дуже схоже на бісквітне, але готується тільки на яєчних білках, а жовтки можна використовувати для іншої страви.

Рецепт цінний тим, що вироби готуються протягом 20 хвилин. Отже, його можна швидко приготувати і до сніданку. Запевняю, що ваші близькі оцінять ніжний смак цієї дивовижної випічки!

 

Печиво «Суворівське»

  • Борошно пшеничне – 160 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Білки яєчні – 2 шт
  • Пудра цукрова – 100 г
  • Цукор ванільний – за смаком

Суворівське печиво на білках, рецепт з фото за 20 хвилин

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Масло попередньо залишити при кімнатній температурі для розм’якшення і додати цукрову пудру і ванільний цукор.

масло

Суміш збити.

суміш

Продовжуючи збивання, поступово додавати яєчні білки.

Суворівське печиво на білках

Масу добре збити.

маса

До суміші, що вийшла, всипати просіяне борошно.

борошно

Замішати тісто.

тісто

Готовим тістом заповнити кондитерський мішок із зубчастою насадкою і відсадити на чисте деко різні фігурки.

печиво

Виріб випікати протягом 8-10 хвилин при температурі 200-210 °С.

спекти печиво

Під час подачі печиво на білках та маслі можна посипати цукровою пудрою.

Суворівське печиво на білках

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons