Печиво «Суворівське» простий рецепт лише за 20 хвилин
Пропоную повернутися до кондитерського світу другої половини 20 століття. Тоді це печиво вміла пекти майже кожна господиня. На смак воно дуже схоже на бісквітне, але готується тільки на яєчних білках, а жовтки можна використовувати для іншої страви.
Печиво «Суворівське»
- Борошно пшеничне – 160 г
- Масло вершкове – 100 г
- Білки яєчні – 2 шт
- Пудра цукрова – 100 г
- Цукор ванільний – за смаком
Суворівське печиво на білках, рецепт з фото за 20 хвилин
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Масло попередньо залишити при кімнатній температурі для розм’якшення і додати цукрову пудру і ванільний цукор.
Суміш збити.
Продовжуючи збивання, поступово додавати яєчні білки.
Масу добре збити.
До суміші, що вийшла, всипати просіяне борошно.
Замішати тісто.
Готовим тістом заповнити кондитерський мішок із зубчастою насадкою і відсадити на чисте деко різні фігурки.
Виріб випікати протягом 8-10 хвилин при температурі 200-210 °С.
Під час подачі печиво на білках та маслі можна посипати цукровою пудрою.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!