Павлівське печиво — смачне, м’яке, хрумке і просто приголомшливе
Приготувати таке розкішне печиво вам цілком під силу. Пропоноване вашій увазі печиво має шарувату структуру, воно м’яке, хрумке та дуже смачне. Домашня випічка – це не просто щоденна їжа, а ціле мистецтво приносити задоволення, радувати та дивувати.
Павлівське печиво
- Молоко – 50 мл
- Яйця курячі – 1 шт.
- Масло вершкове – 150 г
- Борошно пшеничне – 350
- Цукор-пісок (для тесту) – 2 ст. ложки
- Цукор-пісок (для посипання пластів) – 150
- Дріжджі сухі – 1,5 ч. ложки
- Ванілін – 1,5
- Сіль – 1 щіпка
Рецепт печива на дріжджах, дуже смачне, м’яке та хрумке
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Молоко підігріти до температури 35-37 ° С, вилити в миску, додати ванілін, сіль, 2 ст. ложки цукру та сухі дріжджі.
Все добре перемішати вилкою.
Вершкове масло порізати кубиками, розтопити на водяній бані і остудити до кімнатної температури.
У миску додати яйце та розтоплене вершкове масло.
Все знову добре перемішати.
До суміші всипати просіяне борошно.
Суміш перемішати ложкою, потім вимісити тісто руками до гладкості. Після цього загорнути його в харчову плівку та помістити в морозилку на 10 хвилин.
Охолоджене тісто викласти на пиріжкову дошку, посипану мукою|борошном|, зверху також злегка обсипати борошном і розкотити в пласт товщиною 5-7 мм. Половину пласта посипати цукром.
Пласт скласти навпіл і притиснути.
Розкочування пласта, посипання цукром і розкочування повторити ще 3-4 рази.
Верх остаточно розкочаного пласта рясно посипати цукром.
За допомогою кондитерського коліщатка або форм вирізати печиво.
Вироби викласти на лист, вистелений промасленим папером для випічки.
Деко помістити в духовку, розігріту до температури 180 ° С, і випікати протягом 20-25 хвилин.
Подати печиво на дріжджах до чаю або кави.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!