Меню

Печиво 14.08.2023

Павлівське печиво — смачне, м’яке, хрумке і просто приголомшливе

Приготувати таке розкішне печиво вам цілком під силу. Пропоноване вашій увазі печиво має шарувату структуру, воно м’яке, хрумке та дуже смачне. Домашня випічка – це не просто щоденна їжа, а ціле мистецтво приносити задоволення, радувати та дивувати.

Якщо ви не знаєте, що подати до чаю, скористайтеся рецептом мого печива. Обіцяю, ви не пошкодуєте!

 

Павлівське печиво

  • Молоко – 50 мл
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Масло вершкове – 150 г
  • Борошно пшеничне – 350
  • Цукор-пісок (для тесту) – 2 ст. ложки
  • Цукор-пісок (для посипання пластів) – 150
  • Дріжджі сухі – 1,5 ч. ложки
  • Ванілін – 1,5
  • Сіль – 1 щіпка

 

Рецепт печива на дріжджах, дуже смачне, м’яке та хрумке

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

інгрідієнти

Молоко підігріти до температури 35-37 ° С, вилити в миску, додати ванілін, сіль, 2 ст. ложки цукру та сухі дріжджі.

опара

Все добре перемішати вилкою.

Вершкове масло порізати кубиками, розтопити на водяній бані і остудити до кімнатної температури.

масло

У миску додати яйце та розтоплене вершкове масло.

яйце

Все знову добре перемішати.

До суміші всипати просіяне борошно.

борошно

Суміш перемішати ложкою, потім вимісити тісто руками до гладкості. Після цього загорнути його в харчову плівку та помістити в морозилку на 10 хвилин.

тісто для печива

Охолоджене тісто викласти на пиріжкову дошку, посипану мукою|борошном|, зверху також злегка обсипати борошном і розкотити в пласт товщиною 5-7 мм. Половину пласта посипати цукром.

тісто з цукром

Пласт скласти навпіл і притиснути.

тісто з цукром

Розкочування пласта, посипання цукром і розкочування повторити ще 3-4 рази.

тісто з цукром

Верх остаточно розкочаного пласта рясно посипати цукром.

рецепт печива

За допомогою кондитерського коліщатка або форм вирізати печиво.

Павлівське печиво на дріжджах

Вироби викласти на лист, вистелений промасленим папером для випічки.

Павлівське печиво на дріжджах

Деко помістити в духовку, розігріту до температури 180 ° С, і випікати протягом 20-25 хвилин.

Павлівське печиво на дріжджах

Подати печиво на дріжджах до чаю або кави.

Павлівське печиво на дріжджах

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons