Вівсяна каша на молоці, простий та смачний рецепт
Каша — улюблена їжа на сніданок. Готують її з різних круп, але найчастіше варять із вівсяних пластівців чи манної крупи. Можливо, цінують їхні господарки за швидкість приготування.
Смак каші можна покращити різними смаковими добавками: медом, ягодами та фруктами, варенням, сиропом тощо. Сьогодні я вирішила поділитися з усіма рецептом приготування вівсяної каші з медом. Спробуйте вам обов’язково сподобається!
Складові:
- Пластівці вівсяні «Геркулес» – 60 г
- Вода – 250 мл
- Молоко 3,2-3,6% — 350 мл
- Мед натуральний – 1 ст. ложка
- Масло вершкове – 1,5 ст. ложки
- Сіль – 1 щіпка
Вівсяна каша на молоці, смачний рецепт з медом та маслом
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
У невелику каструльку вилити молоко та воду, додати мед і дрібку солі, перемішати та довести до кипіння.
У молочну суміш при помішуванні всипати вівсяні пластівці.
Варити кашу при слабкому кипінні, помішуючи близько 10-15 хвилин.
Гарячу кашу заправити половиною вершкового масла.
Все добре перемішати.
При подачі вівсяну кашу заправити маслом, що залишилося.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!