Меню

Гарячі страви 28.01.2024

Дуже смачні та оригінальні биточки зі свинини з картоплею та горіхами

Биточки – це ті ж самі котлетки, тільки круглої форми. Пропоновані биточки приготовані їх незвичайного фаршу. В них використовуються відварене м’ясо і картопля, а особливого смаку додаються подрібнені волоські горіхи.

Такі биточки сподобаються не тільки дорослим, але й цілком підійдуть для дитячого харчування. Вони м’які, ситні та дуже смачні. Подати їх можна як із улюбленим гарніром, так і з кетчупом. Готуйте та діліться результатом!

 

Продукти:

  • Свинина (м’якоть) – 300 г
  • Картопля – 1 шт.
  • Горіхи грецькі подрібнені – 2 ст. ложки
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – за потребою
  • Сіль за смаком
  • Олія — за потребою

Биточки зі свинини з картоплею та горіхами, рецепт з фото по крокам

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Цілий шматок свинини сполоснути в холодній воді, викласти в каструлю, залити окропом і поварити до м’якості. М’ясо готове, якщо в нього вільно входить вилка та виділяється прозорий сік. Свинину вийняти з бульйону та розрізати на кілька частин.

варена свинина

Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім відвар злити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні, щоб залишок води випарувався. Картоплину очистити та розрізати на скибочки.

картопля

Горіхи подрібнити у блендері.

горіхи

М’ясо та картоплю двічі пропустити через м’ясорубку.

До суміші додати горіхи та сире яйце, посолити за смаком.

фарш

Фарш перемішати.

фарш 2

З маси, що вийшла, сформувати биточки і запанувати їх в сухарях.

биточки

Обсмажити битки в олії з двох сторін до підрум’янювання.

биточки на сковороді

Подати битки до улюбленого гарніру.

биточки з картоплею

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons