Дуже смачні та оригінальні биточки зі свинини з картоплею та горіхами
Биточки – це ті ж самі котлетки, тільки круглої форми. Пропоновані биточки приготовані їх незвичайного фаршу. В них використовуються відварене м’ясо і картопля, а особливого смаку додаються подрібнені волоські горіхи.
Такі биточки сподобаються не тільки дорослим, але й цілком підійдуть для дитячого харчування. Вони м’які, ситні та дуже смачні. Подати їх можна як із улюбленим гарніром, так і з кетчупом. Готуйте та діліться результатом!
Продукти:
- Свинина (м’якоть) – 300 г
- Картопля – 1 шт.
- Горіхи грецькі подрібнені – 2 ст. ложки
- Яйця курячі – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – за потребою
- Сіль за смаком
- Олія — за потребою
Биточки зі свинини з картоплею та горіхами, рецепт з фото по крокам
Підготувати всі необхідні інгредієнти.
Цілий шматок свинини сполоснути в холодній воді, викласти в каструлю, залити окропом і поварити до м’якості. М’ясо готове, якщо в нього вільно входить вилка та виділяється прозорий сік. Свинину вийняти з бульйону та розрізати на кілька частин.
Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім відвар злити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні, щоб залишок води випарувався. Картоплину очистити та розрізати на скибочки.
Горіхи подрібнити у блендері.
М’ясо та картоплю двічі пропустити через м’ясорубку.
До суміші додати горіхи та сире яйце, посолити за смаком.
Фарш перемішати.
З маси, що вийшла, сформувати биточки і запанувати їх в сухарях.
Обсмажити битки в олії з двох сторін до підрум’янювання.
Подати битки до улюбленого гарніру.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!