Меню

Закуски 20.03.2023

Чудова закуска — фаршировані яйця з копченим оселедцем та маслинами

«Що б таке приготувати? – часто ламають голову багато господинь. – Щоби було легким, обов’язково смачним і при цьому око тішило…». Із задоволенням підкажу: фаршировані яйця! Легко, швидко, смачно, оригінально та завжди фантастично. Тобто є куди свою фантазію застосувати! Пропоную рецепт фаршированих яєць зі своєї колекції. Сподіваюся, що нікого не розчарую.

 

Продукти:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Оселедець гарячого чи холодного копчення – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  • Майонез – 3 ст. ложки
  • Маслини (без кісточок) – 4-5 шт.
  • Сіль за смаком

Яйця фаршировані копченим оселедцем та маслинами

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Яйця вимити, залити холодною водою і відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити, розрізати навпіл і відокремити жовтки від білків.

яйця

Жовтки натерти на дрібній тертці.

натерті жовтки

Половину цибулини дуже дрібно порізати.

цибуля

М’якуш оселедця без шкіри і кісток розім’яти вилкою в однорідну масу.

оселедець

У мисці з’єднати оселедець, жовтки та цибулю, посолити за смаком і заправити майонезом.

начинка

Начинку перемішати.

начинка для яєць

Наповнити приготованою сумішшю половинки білків, обрізавши їх трохи знизу для більшої стійкості, і вирівняти начинку так, щоб надати виробам форму цілого яйця.

Яйця фаршировані

Розкласти фаршировані яйця на спеціальну блюдо сервіровки і прикрасити кільцями маслин і майонезом.

Яйця фаршировані копченим оселедцем та маслинами
Коментарі до статті: 1
  1. Олена

    Смачно та швидко. Хоча в мене не має спеціального посуду для сервування, вони добре стоять і на звичайній тарілці, родичам страва сподобалась.

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons