Меню

Закуски 30.01.2024

Яйця фаршировані шинкою — дуже цікавий та оригінальний рецепт

Фаршировані яйця — улюблена страва для святкового столу, хоча приготувати їх можна і в будь-який звичайний день. Готуються вони дуже швидко, а кількість начинок важко підрахувати.

Яйця, фаршировані шинкою, цілком доступний варіант, щоб побалувати себе та своїх близьких у найближчу вечерю. Вам неодмінно сподобається їхній пікантний смак. Створіть святковий настрій своїми руками!

 

Продукти:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Шинка – 30 г
  • Масло вершкове – 1 ст. ложка
  • Майонез (для фаршу) – 1 ст. ложка
  • Пюре томатне – 1 ч. ложка
  • Сир твердий – 20 г
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майонез (для прикраси яєць) – за потребою

Яйця фаршировані шинкою та вершковим маслом, покроковий рецепт з фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Яйця вимити, залити холодною водою і відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити, розрізати навпіл і відокремити жовтки від білків.

яйця

Жовтки протерти через сито або натерти на дрібній тертці.

жовтки

Шинку натерти на дрібній тертці. Дуже зручно подрібнювати шинку в невеликій кількості за допомогою пресу для часнику.

ковбаса

Поєднати жовтки, шинку, розм’якшене вершкове масло, майонез, томатне пюре, перець і сіль.

начинка

Все ретельно вимішати до однорідної маси.

паштет

Поглиблення половинок варених білків наповнити начинкою та вирівняти так, щоб надати їм форму цілого яйця.

фаршировані яйця

Поверх начинки нанести трохи майонезу.

Яйця фаршировані шинкою

Сир натерти на дрібній тертці.

сир

Покрити верх яєць сиром.

Яйця фаршировані шинкою

Викласти яйця на блюдо сервіровки.

Яйця фаршировані шинкою

 

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons