Яйця, фаршировані курячим філе та волоськими горіхами
Фаршировані яйця – улюблена закуска для святкового столу. Начинок будь-яка господиня знає безліч. Я ж вам пропоную одну з моїх коханих – з курячого філе та волоських горіхів. Пропонована страва дуже проста і доступна, універсальна і ситна. Гарна ідея закуски для новорічного столу. Нестаріюча смачна класика!
Продукти:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Філе куряче — 120 г
- Горіхи грецькі – 30 г
- Майонез – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Яйця фаршировані курячим філе та горіхами — святкова закуска
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Куряче філе обмити, залити гарячою підсоленою водою, відварити до м’якості, охолодити, нарізати на шматочки, помістити в чашу блендера і подрібнити в крихту.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду, обтерти, очистити від шкаралупи, остудити, розрізати навпіл і вийняти жовтки.
Жовтки натерти на дрібній тертці.
Ядра волоських горіхів підсушити на сковороді та подрібнити.
Змішати жовтки, філе та горіхи, посолити і поперчити до смаку та заправити майонезом.
Суміш ретельно вимішати.
Наповнити начинкою половинки білків, трохи обрізавши їх знизу для більшої стійкості, і вирівняти начинку так, щоб надати виробам форму цілого яйця. Зверху фаршировані яйця покрити майонезною сіткою.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!