Меню

Закуски 22.10.2023

Яйця, фаршировані курячим філе та волоськими горіхами

Фаршировані яйця – улюблена закуска для святкового столу. Начинок будь-яка господиня знає безліч. Я ж вам пропоную одну з моїх коханих – з курячого філе та волоських горіхів. Пропонована страва дуже проста і доступна, універсальна і ситна. Гарна ідея закуски для новорічного столу. Нестаріюча смачна класика!

 

Продукти:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Філе куряче — 120 г
  • Горіхи грецькі – 30 г
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Яйця фаршировані курячим філе та горіхами — святкова закуска

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Куряче філе обмити, залити гарячою підсоленою водою, відварити до м’якості, охолодити, нарізати на шматочки, помістити в чашу блендера і подрібнити в крихту.

філе

Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду, обтерти, очистити від шкаралупи, остудити, розрізати навпіл і вийняти жовтки.

варені яйця

Жовтки натерти на дрібній тертці.

жовтки

Ядра волоських горіхів підсушити на сковороді та подрібнити.

горіхи

Змішати жовтки, філе та горіхи, посолити і поперчити до смаку та заправити майонезом.

начинка для яєць

Суміш ретельно вимішати.

фарш

Наповнити начинкою половинки білків, трохи обрізавши їх знизу для більшої стійкості, і вирівняти начинку так, щоб надати виробам форму цілого яйця. Зверху фаршировані яйця покрити майонезною сіткою.
фаршировані яйця

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons