Меню

Млинці та оладки 29.01.2024

Смачні гарбузові оладки з ковбасою

Гарбуз – овоч універсальний. З неї можна готувати як солодкі страви, так і різні закусочні, запечені та тушковані. Особливо популярні оладки. Вони можуть бути лише з одного гарбуза або з іншими добавками. У запропонованому рецепті особливий смак оладкам надає ковбаса.

Вона може бути не тільки вареною, а й копченою. Оладки з ковбасою можна подати зі сметаною, кетчупом чи томатним соусом.

 

Продукти:

  • Гарбуз (очищена м’якоть) – 600 г
  • Ковбаса варена – 250 г
  • Жовтки яєчні – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Маргарін – 20 г
  • Олія рафінована – за потребою
  • Сіль за смаком

Рецепт гарбузових оладок з вареною ковбасою, з фото покроково

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

М’якуш гарбуза, очищений від шкірки, насіння та плаценти натерти на великій тертці.

гарбуз

З ковбаси зняти оболонку, нарізати шматочками та пропустити через м’ясорубку. Можна також натерти на великій тертці.

ковбаса

Жовтки розтерти з розм’якшеним маргарином.

жовтки

З’єднати гарбуз, ковбасу, жовткову масу і борошно, посолити за смаком.

Все перемішати. Залежно від соковитості гарбуза, а також від ступеня подрібнення її кількість борошна може бути більшою або меншою.

гарбузові оладки

Столовою ложкою викладати оладки на розігріту сковороду з олією та обсмажувати з двох боків до підрум’янювання.

гарбузові оладки

До оладок можна подати сметану або томатний соус (кетчуп).

гарбузові оладки

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons