Смачні гарбузові оладки з ковбасою
Гарбуз – овоч універсальний. З неї можна готувати як солодкі страви, так і різні закусочні, запечені та тушковані. Особливо популярні оладки. Вони можуть бути лише з одного гарбуза або з іншими добавками. У запропонованому рецепті особливий смак оладкам надає ковбаса.
Вона може бути не тільки вареною, а й копченою. Оладки з ковбасою можна подати зі сметаною, кетчупом чи томатним соусом.
Продукти:
- Гарбуз (очищена м’якоть) – 600 г
- Ковбаса варена – 250 г
- Жовтки яєчні – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 100 г
- Маргарін – 20 г
- Олія рафінована – за потребою
- Сіль за смаком
Рецепт гарбузових оладок з вареною ковбасою, з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
М’якуш гарбуза, очищений від шкірки, насіння та плаценти натерти на великій тертці.
З ковбаси зняти оболонку, нарізати шматочками та пропустити через м’ясорубку. Можна також натерти на великій тертці.
Жовтки розтерти з розм’якшеним маргарином.
З’єднати гарбуз, ковбасу, жовткову масу і борошно, посолити за смаком.
Все перемішати. Залежно від соковитості гарбуза, а також від ступеня подрібнення її кількість борошна може бути більшою або меншою.
Столовою ложкою викладати оладки на розігріту сковороду з олією та обсмажувати з двох боків до підрум’янювання.
До оладок можна подати сметану або томатний соус (кетчуп).
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!