Запечені яйця з сиром та ковбасою — смачна гаряча закуска на кожен день
Сьогодні хочу представити на ваш суд незвичайну, але дуже смачну страву. Відразу зазначу, що вона досить гостра. Зайняті господині оцінять простоту приготування, а всі любителі пікантних та незвичайних страв обов’язково попросять у вас рецепт. Готуйте, насолоджуйтесь та ділитесь враженнями!
Продукти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сир твердий – 100 г
- Ковбаса чи сосиски – 150 г
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Майонез – 3-4 ст. ложки
- Кетчуп – 3-4 ст. ложки
- Сіль за смаком
Яйця з сиром та ковбасою запечені в духовці, рецепт
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Суміш розмішати до однорідності.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду, очистити, остудити і натерти на великій тертці.
Сир також натерти на великій тертці.
Ковбасу чи сосиски нарізати дрібними кубиками.
Цибулини очистити, розрізати вздовж навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
У мисці з’єднати яйця, цибулю, сир та ковбасу та посолити за смаком.
Масу перекласти у форму для запікання та розрівняти.
Все залити сумішшю з майонезу та кетчупу.
Форму поставити в духовку і запекти протягом 30 хвилин при температурі 180 °С.
Страву подати у гарячому вигляді.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!