Меню

Десерти 15.07.2023

Смачний десерт з сметаною та желатином

Сьогодні я ділюся з усіма рецептом приготування ніжного повітряного десерту для маленьких ласунів, хоча від порції такого мусу не відмовиться ніхто з дорослих. Я використовувала сухий журавлинний кисіль швидкого (моментального) приготування, але для десерту можна взяти концентрат киселю з будь-яких інших ягід.

Неймовірно смачний мус можна подати як у звичайний день, так і до святкового столу.

 

Складові:

  • Сухий кисіль моментального приготування – 30 г
  • Вода – 200 мл
  • Сир 9-10% — 200 г
  • Сметана 20% — 100 г
  • Цукор-пісок – 50 г
  • Желатин – 10 г

Ніжний десерт з сметаною та желатином, рецепт з покроковими фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти для десерту.

Ніжний мус із киселюЖелатин залити 50 мл холодної кип’яченої води, розмішати і залишити для набухання на 10-15 хвилин, а потім розпустити на водяній бані до розчинення крупинок.
желатинКисіль розвести гарячою водою (150 мл) та швидко перемішати.
кисільУ чашу для збивання викласти сир, цукор та сметану.
сирСуміш збити за допомогою міксера до розчинення цукру.
У чашу влити кисіль та желатин.
Все добре збити.
десерт з сметаною та желатиномРозлити масу креманками і прибрати в холодильник для застигання.

десерт з сметаною та желатином

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons