Смачний десерт з сметаною та желатином
Сьогодні я ділюся з усіма рецептом приготування ніжного повітряного десерту для маленьких ласунів, хоча від порції такого мусу не відмовиться ніхто з дорослих. Я використовувала сухий журавлинний кисіль швидкого (моментального) приготування, але для десерту можна взяти концентрат киселю з будь-яких інших ягід.
Складові:
- Сухий кисіль моментального приготування – 30 г
- Вода – 200 мл
- Сир 9-10% — 200 г
- Сметана 20% — 100 г
- Цукор-пісок – 50 г
- Желатин – 10 г
Ніжний десерт з сметаною та желатином, рецепт з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти для десерту.
Желатин залити 50 мл холодної кип’яченої води, розмішати і залишити для набухання на 10-15 хвилин, а потім розпустити на водяній бані до розчинення крупинок.
Кисіль розвести гарячою водою (150 мл) та швидко перемішати.
У чашу для збивання викласти сир, цукор та сметану.
Суміш збити за допомогою міксера до розчинення цукру.
У чашу влити кисіль та желатин.
Все добре збити.
Розлити масу креманками і прибрати в холодильник для застигання.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!