Меню

Десерти 29.11.2022

Гарбуз запечений з медом — найсмачніший десерт за лічені хвилини

У нас сьогодні легкий, але смачний та корисний десерт. Гарбуз, запечений з медом, — це справжні ласощі, які обов’язково оцінять і діти, і дорослі. Шматочки гарбуза просочуються сиропом і стають майже прозорими. Готується такий десерт за лічені хвилини.

Подавати його краще в охолодженому вигляді до філіжанки кави або чаю. Рекомендуємо страви з гарбуза всім без винятку. Приємного проведення часу!

Знадобиться:

  • Гарбуз – 400 г
  • Мед натуральний – 2 ч. ложки
  • Масло вершкове – 1 ч. ложка
  • Лимони – 0,5 шт.
  • Олія — ​​2 ч. ложки

Запікаємо гарбуз з медом шматочками в духовці, рецепт з фото покроково

  • Час підготовки – 10 хвилин
  • Час приготування – 30 хвилин
  • Кількість порцій – 2

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

гарбуз

Гарбуз вимити, видалити насіння, не зчищаючи шкірку, нарізати скибочками товщиною 2 см і викласти на деко, змащене олією, або на папір для випічки.

гарбуз скибками

Скибочки закрити фольгою.

фольга

Запікати гарбуз до м’якості при температурі 180 ° С (близько 10 хвилин).

запекти гарбуз

З половинки лимона вичавити сік. Мед з’єднати з соком лимона та розтопленим вершковим маслом.

медовий сироп

Суміш добре перемішати.

медовий сироп

З гарбуза зняти фольгу та змастити скибки гарбуза медовою сумішшю.

гарбуз в духовці

 

Запікати ще 10 хвилин, не накриваючи.

гарбуз в духовці

Готові скибочки гарбуза запеченого з медом у духовці остудити та можна їсти.

гарбуз в духовці запечений з медом

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons