Оригінальна закуска — зметуть зі столу після першого тосту
Так уже повелося, що фаршировані яйця з різними пікантними начинками я готую лише до святкового столу, тому в моїй родині це завжди святкова страва. Змітають таку закуску зі столу, буквально після першого тосту.
Начинок для фарширування яєць дуже багато, але я пропоную приготувати з ікорним маслом з лососем. Це вже готова паста, яку легко купити у будь-якому магазині.
Для начинки використовуйте майонез високої жирності. Я віддаю перевагу жирності 67%. З ним яйця вийдуть набагато смачнішими. Якщо ви стежите за фігурою, то у святковий день трохи розслабтеся та почастуйте себе делікатесною закускою. Обіцяю, що ви не пошкодуєте!
Продукти:
- Яйця курячі категорії С1 – 6 шт.
- Масло ікорне з лососем – 100 г
- Майонез 67% — 1 ст. ложка
- Ікра червона – 1 ст. ложка
- Сіль за смаком
Яйця фаршировані ікорним маслом та червоною ікрою
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 25 хвилин
- Кількість порцій – 6
Підготувати усі необхідні інгредієнти. Я приготувала страву із половини заявлених продуктів.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити, розрізати навпіл і відокремити жовтки від білків.
Жовтки натерти у миску на дрібній тертці.
До жовтків додати ікорне масло та майонез.
Суміш добре вимішати, скуштувати на смак і, при необхідності, підсолити.
Половинки яєчних білків наповнити начинкою та вирівняти так, щоб надати їм форму цілого яйця.
Викласти фаршировані яйця на блюдо сервіровки і прикрасити ікринками.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!