Смузі з гарбуза з медом та йогуртом — просто криниця вітаміну С
Я дуже люблю готувати та пригощати друзів та близьких чимось вишуканим. Сьогодні я пропоную рецепт десерту нашвидкуруч. Швидше не буває! Смачний та красиво оформлений десерт здивує гостей та порадує ласунів. До того ж це просто криниця вітаміну С.
Складові:
- Гарбуз (очищена м’якоть) – 150 г
- Йогурт натуральний питний – 150–200 мл
- Мед натуральний – 1,5 ст. ложки
- Кориця – 1 щіпка
- Мускатний горіх – 1 щіпка
- Харчовий лід
Смузі з гарбуза з медом — смачний та дуже корисний рецепт з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти для корисного смузі.
Очищену від насіння та шкірки м’якоть гарбуза нарізати кубиками.
Викласти гарбуз у каструлю, влити трохи води та тушкувати до м’якості, а потім остудити.
Перекласти гарбуз у блендер і пюрувати. Повинно вийти близько 100 мл пюре. До гарбузового пюре додати йогурт, мед, корицю та мускатний горіх.
Збити смузі до одержання однорідної маси.
Розлити смузі з гарбуза, меду та йогурта в келихи і покласти у кожен кубики льоду.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!