Десерт зі свіжої полуниці з морозивом та шоколадом
Рецепт приготування дивовижного десерту із свіжої полуниці з оригінальним соусом. Думаю, що ви таке поки що не куштували. Сама назва десерту говорить багато про що. Викладати десерт краще в прозорий посуд, бажано креманки або вазочки.
Інгредієнти:
- Полуниця свіжа – 500 г
- Пудра цукрова – 0,5 склянки
- Сік 1 лимона
- Морозиво «Вершкове» – 200 г
- Йогурт натуральний 5% — 200 г
- Шоколад чорний – до смаку
Як приготувати десерт із полуниці з морозивом та шоколадом
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Полуницю вимити, обсушити, очистити від чашолистків і розрізати кожну ягоду на 2-4 частини.
Ягоди посипати цукровою пудрою.
Все перемішати.
Розкласти ягідну масу в креманки або вази, збризкати лимонним соком і охолодити в холодильнику.
З’єднати йогурт та морозиво у співвідношенні 1:1.
Суміш добре перемішати.
Полити полуницю соусом, що вийшов.
Десерт з полуниці й морозива додатково посипати тертим шоколадом.
Сара
Раніше я частенько готувала морозиво у поєднанні зі свіжою полуницею, але ніколи на думку не спадало додати в рецепт йогурт! Чудове поєднання, так навіть смачніше. Пробуватиму з різними йогуртами, хочу знайти ідеальний варіант))
Егор
Рецепт полуничного морозива просто чудовий! Він подарував нам неймовірно соковитий і освіжаючий смак літа, а також гладку та кремову текстуру, яка просто тане мовою.