Меню

Гарячі страви 6.07.2023

Соте з кабачків з куркою та печерицями по-турецьки

Сьогодні хочу запропонувати вашій увазі рецепт приготування соте по-турецьки. Мені подобаються рецепти смачних, швидких та не дуже затратних страв. На сімейній вечері я вирішила всіх чимось здивувати, і мені вдалося!

Пропонована страва буквально напхана вітамінами. До того ж, соте дуже ситне завдяки курячому філе та печерицям. А ще яскраве та дуже смачне. Переконайтеся у цьому самі!

 

Продукти:

  • Філе курячої грудки – 200 г
  • Печериці свіжі – 100 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Кабачки – 350 г
  • Перець солодкий червоний – 0,5 шт.
  • Помідори червоні – 2-3 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль за смаком

Рецепт соте з куркою, кабачками та печерицями з покроковими фото

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

овочі і філе

Філе курячої грудки обмити, обсушити та нарізати на невеликі кубики.

філе

Печериці почистити, швидко вимити так, щоб вони не встигли насититися водою, обсушити та нарізати тонкими пластинками.

печериці

Половинку плоду солодкого перцю вимити, очистити від плодоніжки та сім’яносців із насінням і нарізати кубиками.

перець

Цибулину очистити та подрібнити.

Молодий кабачок вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками.

кабачки

Помідори вимити і нарізати кубиками.

помідори

На сковороді розігріти оливкову олію, викласти в неї куряче філе і обсмажити до підрум’янювання.

До філе додати гриби.

Далі обсмажувати протягом 5 хвилин.

У сковороду викласти цибулю.

Обсмажувати близько 2 хвилин.

Додати солодкий перець та кабачок.

соте з куркою і кабачками

Все перемішати та згасити близько 7 хвилин.

соте з куркою і кабачками

Додати помідори, поперчити та посолити за смаком.

соте з куркою і кабачками

Сковороду накрити кришкою та згасити протягом 10 хвилин.

соте з куркою і кабачками

При подачі можна соте з кабачків та курки посипати подрібненою зеленню кропу.

соте з куркою і кабачками
Коментарі до статті: 1
  1. Тагир

    Рекомендую всім скуштувати цей чудовий рецепт та насолодитися смаком натурального черешневого морозива!

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons