Соте з кабачків з куркою та печерицями по-турецьки
Сьогодні хочу запропонувати вашій увазі рецепт приготування соте по-турецьки. Мені подобаються рецепти смачних, швидких та не дуже затратних страв. На сімейній вечері я вирішила всіх чимось здивувати, і мені вдалося!
Пропонована страва буквально напхана вітамінами. До того ж, соте дуже ситне завдяки курячому філе та печерицям. А ще яскраве та дуже смачне. Переконайтеся у цьому самі!
Продукти:
- Філе курячої грудки – 200 г
- Печериці свіжі – 100 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Кабачки – 350 г
- Перець солодкий червоний – 0,5 шт.
- Помідори червоні – 2-3 шт.
- Оливкова олія – 2 ст. ложки
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль за смаком
Рецепт соте з куркою, кабачками та печерицями з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Філе курячої грудки обмити, обсушити та нарізати на невеликі кубики.
Печериці почистити, швидко вимити так, щоб вони не встигли насититися водою, обсушити та нарізати тонкими пластинками.
Половинку плоду солодкого перцю вимити, очистити від плодоніжки та сім’яносців із насінням і нарізати кубиками.
Цибулину очистити та подрібнити.
Молодий кабачок вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками.
Помідори вимити і нарізати кубиками.
На сковороді розігріти оливкову олію, викласти в неї куряче філе і обсмажити до підрум’янювання.
До філе додати гриби.
Далі обсмажувати протягом 5 хвилин.
У сковороду викласти цибулю.
Обсмажувати близько 2 хвилин.
Додати солодкий перець та кабачок.
Все перемішати та згасити близько 7 хвилин.
Додати помідори, поперчити та посолити за смаком.
Сковороду накрити кришкою та згасити протягом 10 хвилин.
При подачі можна соте з кабачків та курки посипати подрібненою зеленню кропу.
Тагир
Рекомендую всім скуштувати цей чудовий рецепт та насолодитися смаком натурального черешневого морозива!