Морозиво з черешні в домашніх умовах
Синоптики прогнозують спекотне літо, тому варто запастися рецептами приготування морозива, яке можна зробити в домашніх умовах без зайвого клопоту. Ділюсь з вами тонкощами приготування морозива зі свіжої черешні з натуральним йогуртом. Звичайно, воно відрізнятиметься від купленого в магазині, зате в ньому немає ніяких штучних підсолоджувачів, стабілізаторів та консервантів.
Складові:
- Черешня свіжа чи заморожена – 150 г
- Йогурт грецький 5% (без добавок) – 150 г
- Цукор-пісок – 1 ст. ложка
- Пудра цукрова – 2 ст. ложки
Рецепт морозива з черешні в домашніх умовах
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Свіжу черешню перебрати, викласти в друшляк, ретельно вимити під струменем проточної води, обсушити та видалити плодоніжки та кісточки. Заморожені ягоди злегка розморозити і видалити кісточки.
Викласти черешню в чашу блендера та пюрувати.
Змішати черешневе пюре із цукром.
Суміш ретельно вимішати до розчинення цукру.
У грецький йогурт додати цукрову пудру.
Все добре розмішати.
Поєднати черешневе пюре та йогурт.
Суміш ретельно перемішати до однорідної маси.
Для приготування десерту можна використовувати спеціальні форми для морозива, але витягувати його з них часом буває проблематично. Найкращий варіант – силіконові формочки для кексів. Розлити масу по формах і поставити для замерзання в морозильну камеру холодильника.
Перед подачею дістати формочки з морозилки, і розкласти морозиво по тарілках сервіровки.
Сара
Дякуємо за такий детальний рецепт, дуже зрозуміло все розписано. Якраз вчасно, адже у спекотне літо дуже важливо охолодити мізки)) Дуже гарне рішення залити морозиво у цікаві формочки, думаю, дітям особливо сподобається
Тагир
Рецепт черешневого морозива просто чудовий! Він подарував нам неймовірно соковитий і освіжаючий смак літа, а також гладку та кремову текстуру, яка просто тане мовою. Страва виявилася настільки смачною та ароматною, що стало нашим улюбленим десертом у спекотні дні.