Простий та смачний рецепт морозива з молока
Морозиво – це смак дитинства. Цей десерт залишається найпопулярнішим, особливо у спекотне літо. Сортів та видів його не порахувати, але в моїй родині найулюбленіші – вершковий пломбір та молочне. Сьогодні я хочу познайомити вас із рецептом приготування молочного морозива.
На смак його практично неможливо відрізнити від магазинного. У той самий час цей десерт цілком натуральний, у ньому немає хімічних інгредієнтів. Візьміть цей рецепт на замітку. Запевняю, що не розчаруєтесь!
Морозиво молочне
- Молоко – 375 мл
- Молоко сухе – 65 г
- Цукор-пісок – 50 г
- Крохмаль (картопляний або кукурудзяний) – 10 г
Рецепт морозива з молока в домашніх умовах
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Крохмаль розвести у 50 мл молока.
Цукор висипати в миску і додати просіяне сухе молоко.
Суміш перемішати.
У миску при помішуванні додати 325 мл молока, що залишилися, вливаючи його поступово.
Вилити приготовлену молочну суміш у каструльку, довести до кипіння, помішуючи, ввести крохмальне молочко і проварити протягом 2-3 хвилин.
Готову суміш остудити, перелити в чашу міксера та помістити в холодильник
Після того, як маса трохи загусне, збити її міксером.
Розкласти масу, що вийшла, у формочки. Я використовую силіконові форми, тому що з них легше витягти десерт.
Поставити форми для замерзання в морозилку.
Витягти морозиво з форм і розкласти на сервірувальні блюдця.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!