Ми підсіли на ці огірки! Мариновані огірки за 10 хвилин – смачний та швидкий рецепт
Дуже смачні мариновані огірки за 10-15 хвилин. Ми дуже любимо цю закуску з огірків швидкого приготування з часником та кропом. Поки огірковий сезон у розпалі, можна перепробувати купу простих і смачних рецептів.
Саме таким я й ділюся. Це не заготівля на зиму, а рецепт до гарячої картоплі для повсякденного вживання. Для того, щоб огірки вдалися, потрібно знати одну тонкість.
Огірки готуються дуже швидко, буквально 10 хвилин піде на приготування і 2 години, щоб промаринувалися. А з’їдаються ще швидше. Пробуйте та ділитесь враженнями!
Огірки з кропом та часником:
- Огірки свіжі – 1 кг
- Кріп (зелень) – 1 пучок
- Часник – 3 зубчик
- Оцет 9%-ної концентрації – 2 ст. ложки
- Вода кип’ячена – 0,25 склянки
- Олія дезодорована – 3 ст. ложки
- Сіль — 1 ч. ложка
- Цукор-пісок – 1 ст. ложка (без гірки)
Закуска з огірків швидкого приготування з часником та кропом
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 15 хвилин + 2 години для маринування
- Кількість порцій – 6
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Огірки вимити, розрізати кожен плід упоперек навпіл, а потім кожну половинку розрізати вздовж на 4 частини.
Зелень кропу вимити, обсушити та дрібно нарізати.
Частки часнику очистити від сухої оболонки та порубати.
Скласти огірки, часник і зелень у миску, посипати сіллю та цукром.
Все ретельно перемішати, залити оцтом, розбавленим водою, та олією.
Все добре перемішати.
Суміш перекласти в контейнер з кришкою, що щільно закривається, закрити і дати настоятися протягом 2 годин. Огірки з часником та кропом готові до вживання.
kkkkkkk-1
Здравствуйте. Я попробовала сделать огурцы по этому рецепту. Хотелось чего-то не как обычно.Получились сладкие, хрустящие, ароматные огурчики. Они идеально подошли и как салат к обеду, и как закуска. А главное, простой рецепт, все ингредиенты доступны, готовятся быстро. Особенно огурчики понравились нашему папе, любителю огурцов в любом виде! Теперь будем чаще готовить по этому рецепту. Сладкие огурцы — идеальная закуска на каждый день!Спасибо за рецепт!