Гарячі бутерброди з картоплею та бринзою — весь час готую цю смакоту!
Найулюбленіша їжа в моїй родині — гарячі бутерброди, причому з різними начинками — солоними або солодкими. Сьогодні я ділюся рецептом приготування дуже бюджетних, але дуже смачних бутербродів з картоплею і бринзою. До них можна подати навіть чай.
Складові:
- Скибочки житнього хліба – 8 шт.
- Бринза – 80 г
- Масло вершкове – 50 г
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
Дуже смачні гарячі бутерброди з бринзою та картоплею
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Бульби картоплі вимити, очистити, обполоснути, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім добре остудити і натерти на великій тертці.
Бринзу добре натерти.
Цибулину очистити та подрібнити.
Вершкове масло попередньо залишити при кімнатній температурі для розм’якшення. Бринзу з’єднати з вершковим маслом, цибулею, картоплею, сирим яйцем та перцем.
Суміш добре перемішати.
Хліб нарізати скибочками завтовшки 1 см.
Скибочки хліба намазати отриманою масою і викласти на деко.
Помістити деко в духовку, розігріту до температури 180 ° С, і запікати бутерброди до появи тонкої скоринки.
Гарячі бутерброди з картоплею та сиром можна посипати подрібненою зеленню.
Данило
Така смакота! Ці гарячі бутерброди стали улюбленим варіантом швидкого та смачного перекусу. Золотиста картопля, розплавлена бринза та хрустка корочка — просто чудо! Дуже задоволена і рекомендую спробувати кожному.
Артем
Рецепт — чудовий!
Правда, я б все ж рекомендував їсти їх не з чаєм, а просто у якості лайтового перекусу на обід на роботі. Подавали разом з мамою такі канапочки гостям вдома — спочатку сказали що смачно, а потім розпитували, з чого вони складаються, бо не одразу могли зрозуміти 🙂