Бутерброди зі шпротами, сиром та солоними огірками
Бутерброди зі шпротами зазвичай відносять до святкових страв. Вони дуже швидко зникають зі столу, тому готувати їх потрібно якомога більше. Пропоновані бутерброди дуже добрі під міцні алкогольні напої.
Щоб страва вийшла красивою та смачною, потрібно відповідально поставитися до вибору шпрот. Рибки повинні добре зберігати форму та бути щільними. Все інше – на ваш смак. Замість тостового хліба можна використати і простий пшеничний. Приємного апетиту!
Складові:
- Хліб тостовий – 6 скибочок
- Сир твердий – 80 г
- Часник — 1 зубчик (великий)
- Майонез – за потребою
- Огірки солоні чи мариновані – 2 шт.
- Зелень кропу чи петрушки – за потребою
Святкові бутерброди зі шпротами, сиром та солоними огірками
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Сир натерти на дрібній тертці.
Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки та пропустити через прес.
З’єднати сир із часником і заправити майонезом.
Начинку перемішати.
Квадратні скибочки тостового хліба розрізати навпіл, змастити сирною масою і по діагоналі покласти по шпротинці.
Солоні або мариновані огірки нарізати вздовж дуже тонкими пластинками, скрутити їх у щільні рулончики та помістити їх у протилежних кутах бутербродів. Прикрасити бутерброди гілочками зелені.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!