Бутерброди з горбушею на святковий стіл, дуже смачний рецепт
Бутерброди – це завжди безпрограшна закуска на всі часи. Вони підходять і для святкового столу, і для перекушування. Начинок багато, але пропоную свій варіант для новорічного столу. На ці бутерброди з консервованою гобушею неможливо не звернути увагу через їх ошатний вигляд.
Але вони ще дуже смачні! Встигніть ухопити хоча б один шматочок! Готується страва дуже швидко, без теплової обробки, а це дуже подобається зайнятим господаркам. Обов’язково спробуйте!
Продукти:
- Горбуша консервована натуральна – 200 г
- Перець маринований – 2 шт.
- Цибуля зелена (перо) – 4 шт.
- Багет – 0,5 шт.
- Майонез – 2 ст. ложки
Бутерброди з консервованою горбушею, рецепт для святкового столу
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 25 хвилин
- Кількість порцій – 4-6
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Рибу вийняти з банки, видалити шкіру і кістки і розім’яти виделкою.
До рибної маси додати майонез до смаку.
Все перемішати.
Багет нарізати скибочками завтовшки 8-10 мм.
На скибочки багету нанести рибну начинку.
Поверх начинки розкласти тонкі смужки маринованого перцю.
Зверху нанести тонким струмком майонез.
Бутерброди з гобушею посипати подрібненою зеленою цибулею.
Перед подачею викласти бутерброди з консервованою горбушею на блюдо сервіровки. Також рекомендуємо спробувати приготувати бутерброди з ківі та крабовими паличками для святкового столу.
Олександр
Не тільки смачно, ще й дуже красиво.
Олександр
Бутерброди з консервованою горбушею — це чудовий варіант для святкового столу. Цей рецепт легко готується і не потребує багато часу. Горбуша має ніжний смак і добре поєднується з хлібом та овочами. Рекомендую спробувати цей рецепт!