Дуже смачні грінки з консервованою рибою у томаті
Приготування таких грінок необтяжливе і займає зовсім небагато часу. Особливо оцінять ці грінки в компанії любителів пива і навіть міцніших напоїв. Для мене ж це просто смачне перекушування!
Консервовану рибу в томаті можна подавати не тільки як окрему страву, але і готувати з нею закусочні бутерброди і грінки. Дуже важливо вибрати консерви від надійного виробника, щоб вони не гірчили, як це часто трапляється. Сьогодні я використовую сардини у томаті гарної якості.
Продукти:
- Скибочки батона — 6-8 шт.
- Риба консервована (у томаті) – 150 г
- Зелень петрушки – 4–5 гілочок
- Гірчиця столова готова – 1 ч. ложка
- Масло вершкове – 1,5 ст. ложки
Хрумкі та смачні грінки з консервованою рибою у томаті
Підготувати усі необхідні інгредієнти. Вершкове масло попередньо залишити при кімнатній температурі для розм’якшення.
Рибу в томаті викласти в чашу блендера та подрібнити. Якщо блендера немає, можна добре розім’яти рибу виделкою.
Зелень петрушки вимити під струменем теплої води, добре обсушити в серветці та дрібно нарізати.
У мисці з’єднати рибу, петрушку, гірчицю та вершкове масло.
Суміш добре вимішати.
Батон порізати на тонкі скибочки.
На сковороді розігріти олію, викласти в неї скибочки батона і обсмажити їх з двох сторін до підрум’янювання та хрумкого стану. Грінки остудити.
Змастити грінки рибною масою.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!