Меню

Закуски 16.03.2024

Дуже смачні грінки з консервованою рибою у томаті

Приготування таких грінок необтяжливе і займає зовсім небагато часу. Особливо оцінять ці грінки в компанії любителів пива і навіть міцніших напоїв. Для мене ж це просто смачне перекушування!

Консервовану рибу в томаті можна подавати не тільки як окрему страву, але і готувати з нею закусочні бутерброди і грінки. Дуже важливо вибрати консерви від надійного виробника, щоб вони не гірчили, як це часто трапляється. Сьогодні я використовую сардини у томаті гарної якості.

 

Продукти:

  • Скибочки батона — 6-8 шт.
  • Риба консервована (у томаті) – 150 г
  • Зелень петрушки – 4–5 гілочок
  • Гірчиця столова готова – 1 ч. ложка
  • Масло вершкове – 1,5 ст. ложки

Хрумкі та смачні грінки з консервованою рибою у томаті

Підготувати усі необхідні інгредієнти. Вершкове масло попередньо залишити при кімнатній температурі для розм’якшення.

складові

Рибу в томаті викласти в чашу блендера та подрібнити. Якщо блендера немає, можна добре розім’яти рибу виделкою.

в блендері

Зелень петрушки вимити під струменем теплої води, добре обсушити в серветці та дрібно нарізати.

зелень

У мисці з’єднати рибу, петрушку, гірчицю та вершкове масло.

намазка

Суміш добре вимішати.

паштет

Батон порізати на тонкі скибочки.

батон

На сковороді розігріти олію, викласти в неї скибочки батона і обсмажити їх з двох сторін до підрум’янювання та хрумкого стану. Грінки остудити.

грінки

Змастити грінки рибною масою.

грінки з консервою в томаті

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons