Бутерброди з крабовими паличками та ківі – миттєво зникають із тарілки
Бутерброди – один із різновидів закусок, тому їх часто готують для святкового столу. Вони завжди користуються незмінним успіхом у гостей і миттєво зникають із сервірувальної тарілки. Краще робити бутери з крабовими паличками та ківі невеликого розміру, щоб гості могли скуштувати й інші пропоновані страви.
Особливістю цих бутербродів є поєднання солоної начинки та кисло-солодкого смаку ківі. Зазначу, що поєднання дуже вдале, а на виході виходять пікантні вироби з делікатесним смаком. Переконайтеся у цьому самі!
Продукти:
- Крабові палички – 100 г
- Ківі – 2 шт.
- Сир твердий – 70 г
- Часник – 2 зубчики
- Багет – 0,5 шт.
- Майонез – 1,5 ст. ложки
- Перець чорний мелений — 1 щіпка
Рецепт бутербродів з крабовими паличками та ківі
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 25 хвилин
- Кількість порцій – 6
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Багет нарізати тонкими скибочками.
Крабові палички звільнити від целофанових обгорток, розморозити і розрізати вздовж на 3 частини, після чого тонко нашаткувати впоперек. Можна заморожені палички натерти на великій тертці.
Сир натерти на дрібній тертці.
Зубчики часнику очистити від сухої оболонки та пропустити через прес.
З’єднати крабові палички, сир та часник, посипати перцем і заправити майонезом.
Суміш добре вимішати.
Ківі вимити, очистити від шкірки та нарізати тонкими кружальцями.
Намазати приготовленою сумішшю скибочки багету, а зверху покласти по кружечку ківі.
Подати бутерброди як оригінальну закуску.
Олена
Доброго дня. Яке дивне поєднання. Крабовв палички та ківі. Обов’язково спробу завтра. Велике дякую