Смачні котлети з рибних консервів та картоплі
Такі котлети можна подати без жодного гарніру, але дуже смачно буде зі сметаною, майонезом і навіть із кетчупом. Готувати їх краще із консервованої сайри чи сардин, але, за бажання, підійде і горбуша, лосось. Смак буде іншим, але також буде смачно. Такою стравою можна нагодувати всю родину, і всі будуть задоволені. Приємного апетиту!
Складові:
- Консерви рибні в олії – 1 банка
- Картопля свіжа середня – 3 шт.
- Морква свіжа середня – 1 шт.
- Крупа манна – 50 г (2 ст. ложки)
- Яйця курячі – 2 шт.
- Олія — за потребою
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – до смаку
Як приготувати смачні котлети з рибних консервів та картоплі, рецепт з фото за кроками
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Моркву вимити, залити гарячою водою та відварити до м’якості, а потім остудити, очистити та натерти на середній тертці.
Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, потім воду трохи відцідити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні при відкритій кришці, щоб залишок води випарувався. Бульби очистити в теплому стані, добре охолодити і натерти на середній тертці.
З банки дістати шматочки риби і розім’яти виделкою.
У миску до картоплі додати рибу, моркву, манну крупу, яйця, перець та сіль.
Суміш добре вимішати.
З фаршу, що вийшов, сформувати невеликі котлети і викласти їх на сковороду з розігрітим маслом.
Обсмажити котлети з обох боків до підрум’янювання.
Готові рибні котлети з консерви подавати зі сметаною.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!