Меню

Гарячі страви 13.11.2024

Смачні котлети з рибних консервів та картоплі

Такі котлети можна подати без жодного гарніру, але дуже смачно буде зі сметаною, майонезом і навіть із кетчупом. Готувати їх краще із консервованої сайри чи сардин, але, за бажання, підійде і горбуша, лосось. Смак буде іншим, але також буде смачно. Такою стравою можна нагодувати всю родину, і всі будуть задоволені. Приємного апетиту!

Складові:

  • Консерви рибні в олії – 1 банка
  • Картопля свіжа середня – 3 шт.
  • Морква свіжа середня – 1 шт.
  • Крупа манна – 50 г (2 ст. ложки)
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Олія — ​​за потребою
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – до смаку

Як приготувати смачні котлети з рибних консервів та картоплі, рецепт з фото за кроками

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

Моркву вимити, залити гарячою водою та відварити до м’якості, а потім остудити, очистити та натерти на середній тертці.

Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, потім воду трохи відцідити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні при відкритій кришці, щоб залишок води випарувався. Бульби очистити в теплому стані, добре охолодити і натерти на середній тертці.

З банки дістати шматочки риби і розім’яти виделкою.

У миску до картоплі додати рибу, моркву, манну крупу, яйця, перець та сіль.

Суміш добре вимішати.

З фаршу, що вийшов, сформувати невеликі котлети і викласти їх на сковороду з розігрітим маслом.

Обсмажити котлети з обох боків до підрум’янювання.

Готові рибні котлети з консерви подавати зі сметаною.

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons