Гарячі бутерброди з кабачками під сирною скоринкою
Сезон кабачків і цукіні в самому розпалі, а отже, можна побалувати себе та своїх близьких новими стравами. Гарячі бутерброди з кабачками під сирно-майонезною скоринкою – делікатесна та дуже бюджетна страва. До того ж, готується дуже швидко і без будь-яких проблем.
Подавати такі бутерброди потрібно в гарячому вигляді, поки сир розплавився, а скибочки батона стали хрусткими. Дуже смачно та ситно!
Бутерброди з кабачками
- Кабачки молоді – 2 шт.
- Скибочки столового батона – за потребою
- Майонез – 2 ст. ложки
- Сир твердий – 70 г
- Борошно пшеничне — 2-3 ст. ложки
- Олія — за потребою
- Сіль – до смаку
Рецепет гарячих бутербродів з кабачками та сиром
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Молоді кабачки з ніжною шкіркою і насінням, що не сформувалося, вимити, нарізати кружальцями товщиною 1 см, посолити і залишити на 10 хвилин.
З кабачків злити сік, кружечки обсушити серветкою і запанувати в борошні.
На сковороді розігріти олію і обсмажити в ній кружечки з двох сторін до підрум’янювання.
Сир натерти на великій тертці.
До сиру додати майонез і добре вимішати.
Батон нарізати скибочками завтовшки 1 см.
Гарячі кабачки укласти на скибочки батона.
Зверху покрити кабачки сирно-майонезною сумішшю.
Викласти бутерброди на деко, злегка змащене маслом.
Помістити деко в духовку, розігріту до температури 180 ºС, і добре підрум’янити вироби.
Подати бутерброди у гарячому вигляді, посипавши зеленню.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!