Меню

Закуски 6.09.2024

Гарячі бутерброди з кабачками під сирною скоринкою

Сезон кабачків і цукіні в самому розпалі, а отже, можна побалувати себе та своїх близьких новими стравами. Гарячі бутерброди з кабачками під сирно-майонезною скоринкою – делікатесна та дуже бюджетна страва. До того ж, готується дуже швидко і без будь-яких проблем.

Подавати такі бутерброди потрібно в гарячому вигляді, поки сир розплавився, а скибочки батона стали хрусткими. Дуже смачно та ситно!

 

Бутерброди з кабачками

  • Кабачки молоді – 2 шт.
  • Скибочки столового батона – за потребою
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Сир твердий – 70 г
  • Борошно пшеничне — 2-3 ст. ложки
  • Олія — ​​за потребою
  • Сіль – до смаку

Рецепет гарячих бутербродів з кабачками та сиром

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

Молоді кабачки з ніжною шкіркою і насінням, що не сформувалося, вимити, нарізати кружальцями товщиною 1 см, посолити і залишити на 10 хвилин.

З кабачків злити сік, кружечки обсушити серветкою і запанувати в борошні.

На сковороді розігріти олію і обсмажити в ній кружечки з двох сторін до підрум’янювання.

Сир натерти на великій тертці.

До сиру додати майонез і добре вимішати.

Батон нарізати скибочками завтовшки 1 см.

Гарячі кабачки укласти на скибочки батона.

Рецепет гарячих бутербродів з кабачками та сиром

Зверху покрити кабачки сирно-майонезною сумішшю.

Викласти бутерброди на деко, злегка змащене маслом.

Помістити деко в духовку, розігріту до температури 180 ºС, і добре підрум’янити вироби.

Рецепет гарячих бутербродів з кабачками та сиром

Подати бутерброди у гарячому вигляді, посипавши зеленню.

Рецепет гарячих бутербродів з кабачками та сиром

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons