Смачна Нутела в домашніх умовах
Ділюсь рецептом приготування шоколадної десертної пасти для бутербродів. Смак її дуже схожий на смак покупної «Нутелли», але в даному випадку вона приготована із звичайних інгредієнтів, без додавання консервантів та інших «покращувачів» смаку.
Готується паста швидко і без особливих турбот. Варто тільки намазати її на скибочку батона і подати до улюбленого гарячого напою. Готуйте та дивуйте своїх близьких такою смакотою!
«Нутелла» своїми руками
- Молоко – 250 мл
- Какао-порошок – 3 ст. ложки
- Цукор-пісок – 3 ст. ложки
- Борошно пшеничне – 3 ст. ложки
- Масло вершкове – 70 г
- Ядра волоських горіхів – 20 г
Рецепт Нутели в домашніх умовах з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
У каструлю налити молоко, всипати цукор, борошно та какао.
Ретельно вимішати суміш до однорідності.
Посуд поставити на вогонь і при помішуванні віночком довести до кипіння. Після закипання суміш поварити 1 хвилину та зняти з вогню.
Масу злегка остудити (5-10 хвилин), а потім додати до неї вершкове масло.
Все добре перемішати.
Горіхи дрібно посікти або натерти на спеціальній тертці.
Додати горіхи до пасти.
Пасту ретельно вимішати.
Розкласти пасту у скляні баночки невеликої ємності, дати охолонути і закупорити. Зберігати у холодильнику.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!