Найпопулярніші закусочні бутерброди минулого століття
Найпопулярніші закусочні бутерброди минулого століття! Згадуємо простий рецепт разом із нами!
Ці бутерброди були дуже популярні у минулому столітті. Готували їх і у свята, і у будні. Особливо полюбилися вони, як закуска до пива чи інших міцних напоїв. Готували їх завжди багато, але вони все одно швидко зникали з тарілки. Ця страва майже завжди була на дружніх студентських посиденьках. Готуються закусочні бутерброди дуже просто. Цибулю можна додати побільше. Вона чудово поєднується з мінтаєм.
Бутерброди: рецепт з фото простий і смачний, недорогий і популярний
Бутерброди «Закусочні»
- Мінтай свіжоморожений – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Багет – 0,5 шт.
- Майонез – 2-3 ст. ложки
- Олія соняшникова рафінована – 4 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Вихід — 12-14 шт.
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 30 хвилин
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Як приготувати смачні та недорогі бутерброди з мінтаєм
Рибу вимити, випатрати і ретельно вимити зовні та зсередини, а потім нарізати на великі шматки і відварити у підсоленій воді протягом 10 хвилин.
Готову рибу остудити, відокремити м’якоть від хребта, видалити всі дрібні кісточки і розім’яти м’ясо, але не пюре.
Цибулини очистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
Викласти цибулю на сковороду із розігрітою олією і обсмажити до м’якості, а потім остудити.
З’єднати рибу та цибулю, заправити майонезом і посолити за смаком.
Масу добре перемішати.
Багет нарізати на скибочки шириною 7-8 мм.
Намазати скибочки батона рибно-цибульною сумішшю. При подачі можна посипати бутерброди подрібненою зеленню кропу.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!