Салат Лебединий пух — дуже ніжний і смачний
Салат «Лебединий пух», дуже ніжний і смачний, готується нашвидкуруч, сподобається всім. Такий варіант салату легко стане навіть центральною стравою святкового столу. На смак салат виходить дуже гармонійним, кожен інгредієнт знаходиться на своєму місці.
Якщо попередньо відварити картоплю, філе та яйця, процес приготування салату забере у вас не більше десяти хвилин. Салат чудово урізноманітнить повсякденний раціон.
Інгредієнти:
- картопля – 2 шт.;
- цибуля – 0,5 шт.;
- курячі яйця – 2 шт.;
- пекінська капуста – 60 г;
- сир твердий – 60 г;
- куряче філе – 100 г;
- майонез – 1,5 ст.
- сіль, перець – до смаку.
Як приготувати салат Лебединий пух, рецепт на швидку руку
Підготувати усі необхідні продукти за списком. Вибрати наперед середнього розміру картоплю, відварити в мундирах і почистити. За допомогою середньої тертки подрібнити картоплю, що остигнула, стружкою. Відразу підготувати тарілку для формування салату. Першим шаром укласти картоплю у тарілку, посолити.
Поверх картоплі розкласти цибулю. Попередньо цибулю почистити та сполоснути, просушити. Нарізати цибулю невеликими кубиками. За бажання цибулю промаринувати в лимонному соку або винному оцті. Поверх цибулі додати трохи майонезу.
Куряче філе заздалегідь відварити в підсоленій воді, потім остудити і нарізати невеликими філе шматочками. Розкласти філе поверх цибулі, шар трохи притрусити сіллю та перцем.
Курячі яйця відварити напередодні у підсоленій воді – 8-10 хвилин. Остудити яйця та почистити, відокремити білків. Білки натерти на середній тертці та розкласти поверх курки.
Далі шар білків можна трохи змастити майонезом. Пекінську капусту дрібно нашаткувати і укласти поверх білкового шару.
Окремо натерти на дрібній тертці жовтки та сир, посипати салат. Готовий салат з пекінською капустою можна прикрасити зеленню та подавати до столу.
Смачного!
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!