Новий та дуже смачний салат з чіпсами та консервованою сардиною
Вирішила поділитися з усіма рецептом приготування не зовсім звичайного салату, а незвичайним його роблять звичайні хрусткі чіпси. Я приготувала салат із консервованими сардинами, але можна взяти й будь-які інші рибні консерви в олії або з додаванням олії.
Продукти:
- Сардини атлантичні (скибочки) в олії – 250 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Чіпси – 50 г
- Майонез – 3 ст. ложки
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль за смаком
Смачний салат з чіпсами та рибною консервою, рецепт з фото дуже простий
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання води, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати.
Чіпси висипати в поліетиленовий пакет і розім’яти руками крупну крихту.
Скибочки сардин вийняти з банки і розім’яти виделкою.
З’єднати рибу, яйце та цибулю, поперчити, посолити та заправити майонезом.
Суміш ретельно перемішати.
Викладати салат шарами, чергуючи шари з рибно-яєчної суміші та чіпсів. Для викладання можна використовувати формувальне кільце, або просто акуратно укладати всі інгредієнти шар за шаром на плоску тарілку. 1-й шар – рибно-яєчний.
Покрити рибу шаром чіпсів.
Далі знову рибний шар.
Останній шар має бути з чіпсів.
Дуже акуратно, злегка повертаючи і одночасно піднімаючи нагору, зняти формувальне кільце.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!