Куряче філе з ананасами і сиром на сковороді — легкий та смачний рецепт
Спробуйте приготувати цей рецепт, якщо ви втомилися від великої кількості майонезних страв на святковому столі. Куряче філе під ананасами з йогуртом та сиром цілком можна віднести до ПП рецептів.
Ми не будемо нічого смажити, тільки гаситимемо і замість майонезу використовуватимемо грецький йогурт.
Ананаси чудово відтіняють смак курки, дають те смачне солодко-гостре поєднання з цибулею. Готова курка під ананасами та йогуртом ідеально поєднуватиметься з пюре з картоплі або з рисом. Також можна подати як гарнір запечену цвітну капусту.
Інгредієнти:
- філе куряче — 2 шт.;
- ананаси консервовані – 3 кільця;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сир твердий – 100 г;
- йогурт грецький – 2 ст.
- сіль, перець – за смаком
Куряче філе з ананасами і сиром, рецепт з йогуртом на сковороді
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізати тонкими слайсами та викласти на дошку. На дошку покласти шар харчової плівки.
Накрити другим шаром плівки (так і дошка залишиться чистою і інструмент, яким відбиватимете м’ясо. Курку не потрібно дуже сильно відбивати, тільки злегка відбити качалкою. Я не використовую для курки молоток для м’яса.
Кожен шматочок посолити та поперчити. Викласти на розігріту сковорідку та протушкувати з одного боку. Потім перевернути і потримати курку на сковорідці пару хвилин.
Ананаси нарізати кубиком і обережно викласти на кожен шматочок м’яса.
Цибулю нарізати півкільцями та викласти на м’ясо з ананасами. Зверху на кожен шматочок покласти по половині чайної ложки грецького йогурту.
Засипати все натертим на крупній тертці сиром. Накрити кришкою та на маленькому вогні довести до готовності (приблизно 10-15 хвилин). Орієнтуйтеся на те, як сир розплавився.
Подавати курку під ананасами та йогуртом можна з овочами та зеленню, а можна додати улюблений гарнір.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!