Салат з куркою, горіхами та свіжим огірком — для тих хто любить смачно поїсти
Цей салат для тих, хто любить смачно та ситно поїсти. Але особливо він сподобається тим, хто любить смак горіхів у салаті. Обсмажені горіхи надають салату особливої «родзинки» і роблять страву святковою.
Ця нехитра страва подобається всім без винятку та готується нескладно. Легко, швидко, смачно, оригінально та на будь-який смак!
Складові:
- М’ясо куряче – 200 г
- Горіхи грецькі – 100 г
- Масло вершкове – 30 г
- Огірки свіжі – 60 г
- Горошок зелений – 40 г
- Картопля – 100 г
- Майонез – 100 г
- Сіль за смаком
Як приготувати смачний салат з куркою, свіжим огірком та горіхами
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Оброблене м’ясо курки без шкіри та кісток викласти в каструлю, залити гарячою водою та відварити до готовності. М’ясо готове, якщо в нього вільно входить вилка та виділяється прозорий сік. Курку остудити та нарізати дрібними кубиками.
Горіхи викласти на пиріжкову дошку, накрити харчовою плівкою та подрібнити за допомогою качалки у крихту.
На сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити на ньому горіхи.
Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім відлити, а каструлю ще деякий час потримати на слабкому вогні, щоб залишок води випарувався. Бульби злегка остудити, очистити, добре охолодити та нарізати кубиками.
Огірок вимити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім тонко нашаткувати поперек.
Поєднати всі підготовлені інгредієнти, додати відціджений горошок, посолити за смаком і заправити майонезом.
Салат з куркою, огірком, зеленим горошком та горіхами перемішати.
При подачі салат можна посипати подрібненою зеленню кропу.
Таня
О, щось цікавеньке. Обов’язково спробую. Дякую за рецепт.