Пікантний салат із квашеної капусти з овочами та яблуком
Пікантний салат із квашеної капусти з овочами та яблуком. Я приготувала салат без цибулі, зробивши акцент на часник, але щоб зробити його ще більш пікантним, можна додати цибулю.
Обов’язково куштуйте капусту на смак, вона не повинна бути дуже кислою. Маринований огірок можна замінити солоним. Салат анітрохи не програє у смаку. А ще рекомендую використовувати майонез лише від перевіреного виробника.
Салат «Пікантний»
- Капуста квашена — 4 ст. ложки
- Морква свіжа – 1 шт.
- Яблука кисло-солодкі – 1 шт.
- Часник — 1-2 зубчики
- Цибуля ріпчаста — 1
- Огірки мариновані – 1 шт.
- Майонез – 0,5 склянки
- Сіль за смаком
Рецепт салату із квашеної капусти з овочами та яблуком
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Огірок очистити від шкірки, розрізати вздовж на тонкі пластини, а потім скласти в стопку і нарізати поперек соломкою. Квашену капусту віджати і дрібно нарізати.
Моркву вимити, очистити та натерти на великій тертці. Яблуко очистити від шкірки та насіння та нарізати тонкими брусочками або соломкою.
Зубчики часнику очистити від сухої оболонки, вимити, дати стекти воді, порубати і розтерти у ступці із сіллю.
Поєднати всі підготовлені інгредієнти, посолити за смаком і заправити майонезом.
Салат перемішати і можна подавати до столу. Особливо пасує ця страва до вареної чи смаженої картоплі.
MED
Этот острый салат из квашеной капусты с овощами и яблоком звучит как вкусный и оригинальный вариант классического блюда. Сочетание острой квашеной капусты, хрустящих овощей и сладкого яблока обязательно придется по вкусу. Не могу дождаться, чтобы попробовать этот рецепт!