Дуже смачний торт з печива із заварним кремом
Торти, які не потрібно пекти, завжди були особливо популярними. Вони заощаджують наш час, оскільки позбавляють необхідності готувати тісто. Сьогодні я пропоную всім рецепт такого дуже смачного та ніжного торта, в якому замість коржів використовується пісочне печиво.
Коштує воно не дорого і доступне всім.
Складові:
- Печиво пісочне – 100 г
Крем-суфле:
- Жовтки яєчні – 2 шт.
- Цукор-пісок – 80 г
- Крохмаль кукурудзяний – 20 г
- Молоко – 400 мл
- Масло вершкове – 20 г
- Какао-порошок – 15 г
Додатково:
- Горіхи волоські подрібнені – 2 ст. ложки
Смачний торт із печива з заварним кремом, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
У миску викласти жовтки та всипати цукор.
До жовткової суміші додати кукурудзяний крохмаль.
Посуд з сумішшю, що вийшла, поставити на вогонь і при постійному помішуванні прокип’ятити до загусання і появи перших бульбашок.
Посуд зняти з плити та додати вершкове масло.
Крем-суфле перемішати до однорідності.
Печиво поділити на дві частини. На дно невеликої форми викласти одну частину печива, заповнюючи їм усе дно.
Крем розділити на дві рівні частини. Одну частину викласти на печиво та розрівняти.
На крем викласти печиво, що залишилося.
У другу частину крему додати какао-порошок.
Поступово розподілити коричневий крем-суфле поверх шару печива.
Зверху торт можна прикрасити шоколадною глазур’ю або просто посипати подрібненими горіхами. Форму з тортом поставити в морозильну камеру холодильника і дочекатися, коли крем трохи затвердіє.
Готовий торт із печива з заварним кремом акуратно вийняти з форми і нарізати на порції.
Тетяна
Дуже люблю готувати торти з печива. Це дійсно швидко та недорого. Вже спробувала багато рецептів. На наступне свято приготую торт за цим рецептом, гарне поєднання продуктів, впевнена, що буде вийде дуже смачно.