Бутерброди з намазкою з яєць та авокадо
Не за горами новорічні урочистості. Бутерброди – одна із найпоширеніших закусок на святковому столі. А оскільки будь-яка господиня хоче зробити свій стіл незабутнім для гостей, то і страви на ньому мають бути найвишуканішими.
Звичайно, без «Оселедця під шубою» та салату «Олів’є» не обійдеться жодне новорічне свято, але з іншими стравами можна поекспериментувати. Я пропоную спробувати приготувати такі незвичайні бутерброди з намазкою з яєць, авокадо і часнику. Страва для справжніх гурманів!
Складові:
- Яйця курячі – 8 шт.
- Авокадо – 2 шт.
- Майонез – 4 ст. ложки
- Вино червоне чи винний оцет – 3 ст. ложки
- Часник – 2 зубчики
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль за смаком
- Цибуля зелена – за потребою
Бутерброди з намазкою з яєць та авокадо, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і розрізати на четвертинки.
Авокадо вимити, розрізати поперек до кісточки, повернути половинки на протилежні сторони і видалити кісточки, а потім опуклою стороною чайної ложки відокремити шкірку від м’якоті. М’якуш нарізати шматочками.
Зубчики часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки і порубати.
Яйця та м’якоть авокадо викласти у чашу блендера, додати винний оцет чи вино.
Все подрібнити до консистенції: з грудочками або без них.
Суміш викласти в миску і додати часник, перець, майонез та сіль.
Масу перемішати.
Батон нарізати скибочками завтовшки 1 див.
На скибочки батона рівномірним шаром нанести приготовлену намазку.
Зверху нанести трохи майонезу.
Вироби посипати подрібненою зеленою цибулею.
Подати бутерброди з авокадо, як закуску.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!