Неймовірно смачний десерт із печива та цукерок «Корівка»
Навіть після найсмачнішого обіду завжди хочеться чогось солоденького. Можна, звичайно, попити чай із цукерками, але це банально. Я вважаю, що краще побалувати себе та своїх близьких домашніми солодощами, зробленими своїми власними руками, і пропоную приготувати ось такий десерт із печивом та цукерками «Корівка».
Для більш яскравого смаку додамо фундук та родзинки. Буде дуже смачно!
Якщо душа просить свята, то влаштуйте його собі!
Продукти:
- Цукерки «Корівка» – 200
- Родзинки темні – 50 г
- Печиво пісочне – 100 г
- Фундук – 100 г
- Вершки 10% жирності – 50 г
- Маргарін – 30 г
Готуємо солодощі з цукерок Корівка з печивом, фундуком та родзинками
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Печиво розламати на шматочки, викласти у чашу блендера і додати горіхи.
Суміш подрібнити. Якщо немає блендера, можна скористатися м’ясорубкою.
Цукерки нарізати на невеликі шматочки.
Викласти цукерки в невелику каструльку та влити вершки.
Суміш розтопити при постійному помішуванні на слабкому вогні до утворення однорідної маси.
У гарячу масу всипати суміш із печивом.
Все добре вимішати.
До суміші додати ізюм.
Знову добре перемішати до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Пластиковий контейнер змастити маргарином і вислати пергаментним папером так, щоб кінці злегка звисали з боків. Це дозволить легко витягти десерт із контейнера.
Викласти масу в контейнер, розрівняти, злегка утрамбувати і залишити до повного остигання.
Готову насолоду вийняти з форми і нарізати довільними шматочками.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!