Меню

Десерти 6.05.2024

Дуже смачні та корисні желейні цукерки з молока, сиру та какао

Цей рецепт для тих, хто любить желейні цукерки. Приготувати таку смакота можна своїми руками без використання різних консервантів та інших сучасних «підсилювачів» смаку. Це повністю корисний продукт. Замість какао можна взяти ягоди чи варення. Вийде не менш смачно.

Цукерки виходять м’які, ніжні та дуже смачні. Особливо вони сподобаються дітям. А мами будуть задоволені, адже не секрет, що часом нагодувати дітей сиром – велика проблема. Експериментуйте та діліться враженнями про цей десерт!

Продукти:

  • Молоко питне 3,2% — 200 мл
  • Сир домашній – 200 г
  • Какао-порошок – 1 ст. ложка
  • Желатин швидкорозчинний – 18 г
  • Цукор (коричневий) — 2 ст. ложки

Желейні цукерки з молока з сиром і какао, рецепт з фото покроково

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

складові

Желатин залити 50 мл молока та залишити для набухання.

желатин

У молоко, що залишилося, всипати цукор і какао.

какао

Каструлю поставити на вогонь і, енергійно помішуючи, змішати суміш до повного розчинення цукру.

какао

Масу трохи остудити і викласти в неї желатин.

желатин з какао

Розмішувати до повного розчинення желатину. Суміш остудити до кімнатної температури.

Перекласти желатинову масу у чашу міксера та додати сир.

сирна маса

Суміш збити до появи бульбашок.

желатинова суміш

Контейнер вислати харчовою плівкою, викласти в нього масу, що вийшла, і розрівняти її.

желатинова суміш

Контейнер помістити в холодильник проти ночі. Вранці за допомогою країв харчової плівки вийняти застиглий пласт на дошку. Плівку зняти.

цукерки желейні

Нарізати пласт невеликими кубиками.

цукерки желейні

Подати до чаю чи кави.

цукерки желейні

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons