Дуже смачні та корисні желейні цукерки з молока, сиру та какао
Цей рецепт для тих, хто любить желейні цукерки. Приготувати таку смакота можна своїми руками без використання різних консервантів та інших сучасних «підсилювачів» смаку. Це повністю корисний продукт. Замість какао можна взяти ягоди чи варення. Вийде не менш смачно.
Цукерки виходять м’які, ніжні та дуже смачні. Особливо вони сподобаються дітям. А мами будуть задоволені, адже не секрет, що часом нагодувати дітей сиром – велика проблема. Експериментуйте та діліться враженнями про цей десерт!
Продукти:
- Молоко питне 3,2% — 200 мл
- Сир домашній – 200 г
- Какао-порошок – 1 ст. ложка
- Желатин швидкорозчинний – 18 г
- Цукор (коричневий) — 2 ст. ложки
Желейні цукерки з молока з сиром і какао, рецепт з фото покроково
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Желатин залити 50 мл молока та залишити для набухання.
У молоко, що залишилося, всипати цукор і какао.
Каструлю поставити на вогонь і, енергійно помішуючи, змішати суміш до повного розчинення цукру.
Масу трохи остудити і викласти в неї желатин.
Розмішувати до повного розчинення желатину. Суміш остудити до кімнатної температури.
Перекласти желатинову масу у чашу міксера та додати сир.
Суміш збити до появи бульбашок.
Контейнер вислати харчовою плівкою, викласти в нього масу, що вийшла, і розрівняти її.
Контейнер помістити в холодильник проти ночі. Вранці за допомогою країв харчової плівки вийняти застиглий пласт на дошку. Плівку зняти.
Нарізати пласт невеликими кубиками.
Подати до чаю чи кави.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!