Десерт із соломки та цукерок Корівка — легко і швидко готувати
Якщо ви любите десерти, цей рецепт точно для вас. Він підкуповує тим, що готується легко і швидко, а виходить дуже смачним. Духовка для приготування точно не знадобиться, а без холодильника – ну ніяк! Такий десерт врятує вас, якщо раптом з візитом до вас нагрянуть несподівані гості або просто захочеться побалувати своїх близьких черговою новинкою.
Складові:
- Соломка солодка – 400 г
- Цукерки «Корівка» – 350 г
- Масло вершкове – 100 г
Солодкий десерт з соломки та цукерок Корівка, рецепт з покроковими фото
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
У невелику каструльку викласти нарізані шматочками цукерки та кубики вершкового масла.
Поставити посуд на водяну баню, при помішуванні розтопити суміш до однорідності і зняти з вогню.
Контейнер або будь-який інший посуд вислати харчовою плівкою і змастити її невеликою кількістю солодкої суміші, а зверху викласти ряд соломки.
Покрити соломку шаром солодкої суміші.
Чергуючи шари, заповнити всю ємність. Верхнім повинен бути вершково-цукерковий шар. Поставити десерт у холодильник на ніч.
Піднімаючи кінці харчової плівки, витягти десерт, викласти на блюдо сервіровки і порізати на порції.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!