Суп з свіжої капусти з курячим філе та плавленим сиром
Весною завжди гостро відчувається нестача вітамінів, тому потрібно якнайчастіше готувати різні страви з овочів. Це не лише численні салати, а й смачні перші страви. Найбільш популярні борщі та супи. Сьогодні я ділюся рецептом приготування супу зі свіжої капусти з курячим філе та плавленим сиром.
Можна взяти і сирок «Дружба» в брикеті, але мені більше подобається заправляти супи плавленим пастоподібним сиром. З ним простіше працювати. Рецепт простий, звичайний, але зі своєю «родзинкою». Смачного!
Продукти:
- Вода – 1,5 л
- Філе куряче — 250 г
- Капуста білокачанна свіжа – 200 г
- Морква невелика – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Сир плавлений пастоподібний – 2 ст. ложки
- Сіль (або приправа для бульйонів «Кухарок», Вегета») – до смаку
- Олія — за потребою
- Зелень кропу – за потребою
Смачний суп з курячим філе, капустою та плавленим сиром
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Куряче філе обмити і нарізати кубиками.
У холодну воду викласти філе, довести до кипіння та зняти піну.
Варити до м’якості м’яса (близько 30 хвилин).
Моркву вимити, очистити та натерти на великій тертці. Цибулину очистити і дрібно нарізати.
Цибулю викласти на сковороду з розігрітою олією і спасерувати до напівм’якості.
До цибулі додати моркву.
Все разом пасерувати до м’якості.
Капусту нашаткувати тонкою соломкою.
У готовий курячий бульйон покласти капусту, овочеву засмажку та приправу.
Поварити щі протягом 15 хвилин (до м’якості капусти).
Суп зняти з вогню і покласти сирок.
Суп ретельно розмішати (не кип’ятити!).
Перед подачею до столу суп посипати подрібненою зеленню кропу.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!