Печінкові рулетики з начинкою з плавленого сиру
Гарна закуска – основа будь-якої урочистості. Такі рулетики – чудовий варіант закуски для святкового столу та прикрасять будь-яке застілля. Замість курячої печінки підійде і печінка тварин.
Завдяки оригінальній начинці рулетики мають неповторний смак. Готуються вони легко та швидко, а виходять смачними та оригінальними!
Печінка куряча – 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Молоко – 100 мл
Яйця курячі – 6 шт.
Сирки плавлені – 200 г
Часник – 3 зубчики
Майонез – 3 ст. ложки
Олія — 2 ст. ложки
Перець чорний мелений – за смаком
Сіль за смаком
Печінкові рулетики з начинкою з плавленого сиру, яєць та часнику
Підготувати усі необхідні інгредієнти.
Печінку промити під струменем холодної води, дуже акуратно зрізати жовчний міхур, очистити від плівок і нарізати невеликими шматочками. Цибулину очистити, обполоснути та розрізати на 4 частини.
Печінку та цибулю викласти в чашу блендера і подрібнити на однорідну масу.
Перекласти печінкову суміш у миску, додати 4 яйця, молоко, перець та сіль.
Суміш збити до однорідності. Якщо маса виявиться рідкою, то можна додати 1 ст. ложку борошна.
Сковороду (у мене діаметром 15 см) змастити олією, а потім на середину сковороди ополоником налити порцію тіста і покрутити сковороду так, щоб воно рівномірно розподілилося по дну.
Обсмажити млинці до підрум’янювання із двох сторін на середньому вогні.
Складати готові млинці один на один, щоб не підсихали і не остигали.
Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки та пропустити через прес.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і натерти на дрібній тертці.
У мисці з’єднати сирки, яйця та часник, додати 1 столову ложку майонезу та посолити за смаком.
Суміш добре розтерти.
Млинець змастити пензликом майонезом.
Поверх майонезу розмазати сирну масу.
Млинці згорнути у щільні рулетики.
Зрізати кінці рулетиків і розрізати їх навпіл. Зверху рулетики покрити сіткою майонезу.
Татьяна
Рецепт очень понравился. Это блюдо, которое сочетает в себе нежность печени и вкусную сырную начинку. Рулетики получаются сочными и ароматными. Просты в приготовлении, идеально подходят как для повседневного ужина, так и для праздничного стола.