Меню

Закуски 3.10.2023

Печінкові рулетики з начинкою з плавленого сиру

Гарна закуска – основа будь-якої урочистості. Такі рулетики – чудовий варіант закуски для святкового столу та прикрасять будь-яке застілля. Замість курячої печінки підійде і печінка тварин.

Завдяки оригінальній начинці рулетики мають неповторний смак. Готуються вони легко та швидко, а виходять смачними та оригінальними!

Свиняча печінка трохи гірчить, тому перед використанням її потрібно ошпарити окропом.

 

Печінка куряча – 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Молоко – 100 мл
Яйця курячі – 6 шт.
Сирки плавлені – 200 г
Часник – 3 зубчики
Майонез – 3 ст. ложки
Олія — 2 ст. ложки
Перець чорний мелений – за смаком
Сіль за смаком

Печінкові рулетики з начинкою з плавленого сиру, яєць та часнику

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

продукти

Печінку промити під струменем холодної води, дуже акуратно зрізати жовчний міхур, очистити від плівок і нарізати невеликими шматочками. Цибулину очистити, обполоснути та розрізати на 4 частини.

печінка

Печінку та цибулю викласти в чашу блендера і подрібнити на однорідну масу.

перемолоти

Перекласти печінкову суміш у миску, додати 4 яйця, молоко, перець та сіль.

печінкове тісто

Суміш збити до однорідності. Якщо маса виявиться рідкою, то можна додати 1 ст. ложку борошна.

Сковороду (у мене діаметром 15 см) змастити олією, а потім на середину сковороди ополоником налити порцію тіста і покрутити сковороду так, щоб воно рівномірно розподілилося по дну.

печінкові млинці

Обсмажити млинці до підрум’янювання із двох сторін на середньому вогні.

печінкові млинці

Складати готові млинці один на один, щоб не підсихали і не остигали.

печінкові млинці

Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.

сирки

Зубчик часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки та пропустити через прес.

часник

Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і натерти на дрібній тертці.

яйця

У мисці з’єднати сирки, яйця та часник, додати 1 столову ложку майонезу та посолити за смаком.

Суміш добре розтерти.

начинка

Млинець змастити пензликом майонезом.

печінкові млинці

Поверх майонезу розмазати сирну масу.

печінкові млинці з начинкою

Млинці згорнути у щільні рулетики.

Печінкові рулетики з начинкою

Зрізати кінці рулетиків і розрізати їх навпіл. Зверху рулетики покрити сіткою майонезу.

Печінкові рулетики з начинкою
Коментарі до статті: 1
  1. Татьяна

    Рецепт очень понравился. Это блюдо, которое сочетает в себе нежность печени и вкусную сырную начинку. Рулетики получаются сочными и ароматными. Просты в приготовлении, идеально подходят как для повседневного ужина, так и для праздничного стола.

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons