Рулетики з кабачків з сиром та часником
Спробуємо приготувати рулетики з кабачків із сиром, часником та в’яленими помідорами. Ці смачні рулетики – яскраві, ситні та корисні – здивують вас та ваших гостей новим цікавим поєднанням продуктів. У приготуванні цієї страви немає нічого складного.
Холодний закусочний стіл зазвичай включає багатий асортимент найрізноманітніших страв: м’ясні, рибні, грибні, овочеві закуски, а також закуски з сиру, сиру, яєць.
Із овочевих закусок дуже популярні закуски з кабачків. Це мариновані кабачки по-корейськи, малосольні та смажені кабачки, закусочні торти і рулетики з кабачків з усілякими начинками, кабачкова ікра, кабачковий мільфей, фаршировані кабачки та багато інших смачних страв.
Інгредієнти:
- кабачки — 800-900 гр.;
- в’ялені помідори – 10-12 шт.;
- зелень кропу — ½ пучка;
- часник – 3 великі зубчики;
- сир твердий – 150 г;
- майонез — 150-200 гр.;
- олія;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Як приготувати красиві і смачні рулетики з кабачків з сиром та часником, рецепт з фото покроково
Кабачки вимити, обсушити та нарізати вздовж тонкими пластинами. Пластини покласти у велику миску, посолити, поперчити і дати постояти 10-15 хвилин.
У сковороді розігріти олію та обсмажити на ній кабачки з обох боків до приємного золотистого кольору. При жарінні кабачків необхідно підібрати таку температуру, щоб скибочки встигли прожаритися, але при цьому не пригоріли.
Готові кабачки перекласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Зубчики часнику очистити, вимити та дрібно нарізати.
Кріп вимити, обсушити і дрібно порубати.
Кожен в’ялений помідор розрізати на 3 частини.
Сир натерти на великій тертці.
В окремому посуді змішати часник, кріп, сир та майонез. Поперчити до смаку. За необхідності посолити.
На кожну обсмажену скибочку кабачка тонким шаром викласти сирну суміш і один шматочок в’яленого помідора.
Пластини кабачків згорнути у вигляді рулетиків та закріпити шпажками.
Гарно викласти на блюдо рулетики з кабачків та прикрасити зеленню кропу.
Ганна
Просто обожнюю кабачки! Рулетики роблю постійно, але таку начинку бачу вперше. Це неймовірно смачно! Спасибі велике за рецепт, дуже чекаю нові страви з кабачків.