Оладки з кабачків, найсмачніший рецепт з сирним соусом
Всім нам з дитинства знайомі бабусині оладки, тільки тоді вони були з борошна, молока та яєць. У світі існує безліч цікавих рецептів. Їх готують із різних овочів, фруктів, м’яса. Ось і зараз я хочу запропонувати вам смачні оладки з кабачків, рецепт з фото покроково яких вам дуже сподобаэться.
Процес приготування дуже швидкий і не вимагає спеціальної підготовки. Смачні та апетитні оладки до сніданку ви зможете приготувати лише за хвилин 15-20. Всі ваші домочадці будуть задоволені та ситі. Такі оладки чудово підійдуть і на перекушування, в дорогу, на пікнік і як самостійну страву.
Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:
- Кабачок 1 штука
- Яйце куряче 1 штука
- Сіль за смаком
- Борошно пшеничне 50 грам
Для соусу:
- М’який сир 100 г
- Часник 1 зубок
- Майонез 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Кріп 0,5 пучка
- Олія соняшникова для смаження 70 мл
Кабачкові оладки: рецепт з фото покроково на сковороді
Кабачок промиємо під проточною водою. Натремо на великій тертці. Поміщаємо у відповідну тарілку.
До кабачкової маси додаємо сіль за смаком, яйце куряче, просіяне пшеничне борошно. Замішуємо ложкою тісто.
Обсмажуємо оладки на сковороді з розігрітою олією з двох сторін до легкого золотистого кольору.
Оладки з кабачків готові.
Для приготування соусу в окремій тарілочці з’єднуємо натертий м’який сир, подрібнений часник, майонез і рубаний кріп. Все перемішуємо до однорідного стану.
Подаємо гарячі кабачкові оладки, і окремо часниково-сирний соус.
Антоніна
Дешево, смачно, корисно. А головне — це швидко. Рецепт на щоденні сніданки чи перекуси. Гарна ідея — додати соус до кабачкових оладків. Раджу в кабачкове тісто додати дрібку соди, будуть більш пухкі.