Меню

Млинці та оладки 27.05.2023

Оладки з кабачків, найсмачніший рецепт з сирним соусом

Всім нам з дитинства знайомі бабусині оладки, тільки тоді вони були з борошна, молока та яєць. У світі існує безліч цікавих рецептів. Їх готують із різних овочів, фруктів, м’яса. Ось і зараз я хочу запропонувати вам смачні оладки з кабачків, рецепт з фото покроково яких вам дуже сподобаэться.

Процес приготування дуже швидкий і не вимагає спеціальної підготовки. Смачні та апетитні оладки до сніданку ви зможете приготувати лише за хвилин 15-20. Всі ваші домочадці будуть задоволені та ситі. Такі оладки чудово підійдуть і на перекушування, в дорогу, на пікнік і як самостійну страву.

Оладки з кабачків можна готувати як солодкі, і солоні. Ця страва не дуже калорійна, в 100 г готового продукту міститься приблизно 140 калорій, так що на фігуру вона не вплине. Готуйте та насолоджуйтесь смаком, поки сезон овочів.

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Кабачок 1 штука
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Борошно пшеничне 50 грам

Для соусу:

  • М’який сир 100 г
  • Часник 1 зубок
  • Майонез 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Кріп 0,5 пучка
  • Олія соняшникова для смаження 70 мл

кабачок

Кабачкові оладки: рецепт з фото покроково на сковороді

Кабачок промиємо під проточною водою. Натремо на великій тертці. Поміщаємо у відповідну тарілку.

натерти кабачок

До кабачкової маси додаємо сіль за смаком, яйце куряче, просіяне пшеничне борошно. Замішуємо ложкою тісто.

додаэмо яйце ы борошно

Обсмажуємо оладки на сковороді з розігрітою олією з двох сторін до легкого золотистого кольору.

смажимо оладки з кабачкыв

Оладки з кабачків готові.

кабачковы оладки

Для приготування соусу в окремій тарілочці з’єднуємо натертий м’який сир, подрібнений часник, майонез і рубаний кріп. Все перемішуємо до однорідного стану.

соус

Подаємо гарячі кабачкові оладки, і окремо часниково-сирний соус.

кабачковы оладки з соусос
Коментарі до статті: 1
  1. Антоніна

    Дешево, смачно, корисно. А головне — це швидко. Рецепт на щоденні сніданки чи перекуси. Гарна ідея — додати соус до кабачкових оладків. Раджу в кабачкове тісто додати дрібку соди, будуть більш пухкі.

    Ответить
Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons