Як приготувати смачні, хрусткі трубочки без вафельниці
Ділюсь рецептом приготування особливого десерту до чаю чи кави – хрустких трубочок на сковороді. Приготувати їх дуже просто, а можна нагодувати цілу компанію. Чим тонше розмазане тісто на сковороді, тим більш хрусткими виходять вироби.
З товстих млинців трубочки виходять м’якими, але також дуже смачними. Такі трубочки — ідеальна страва до сімейного чаювання або десерт для дітей.
Продукти:
- Борошно пшеничне – 200 г
- Яйця курячі – 3 шт.
- Молоко – 120 мл
- Масло вершкове – 100 г
- Цукор-пісок – 100 г
- Ванілін – 1 щіпка
Рецепт хрумких вафельних трубочок на сковороді
- Час підготовки – 10 хвилин
- Час приготування – 30 хвилин
- Кількість штук – 26
Підготувати усі необхідні інгредієнти. Вершкове масло за кілька годин до приготування нарізати шматочками і залишити при кімнатній температурі для розм’якшення.
У миску вбити яйця, додати цукор та ванілін.
Суміш збити за допомогою міксера в пишну масу до побіління. На це може піти близько п’яти хвилин.
До маси, що вийшла, додати шматочки м’якого масла.
Знову все збити міксером.
Влити молоко та перемішати.
Далі порціями додавати просіяне борошно, і змішувати міксером.
Повинно вийти тісто, яке за консистенцією нагадує густу сметану.
Сковороду добре розігріти та нічим не змащувати. Викладати на сковороду по половині столової ложки тіста і розмазувати в тонкий млинець діаметром близько 10-12 см.
Обсмажити млинець із двох сторін до підрум’янювання.
Гарячі млинці без зволікання згортати в трубочки.
При подачі посипати трубочки цукровою пудрою. Подати із улюбленими напоями.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!