Меню

Печиво 17.07.2023

Сирне печиво з цукром та корицею в духовці


Смачне печиво на домашньому сирі та вершковому маслі, просте у приготуванні. Ваші домочадці гідно оцінять цю смакоту.

Вам знадобиться:

  • Борошно — 280 гр.;
  • Сир жирність 5% — 300 гр.;
  • Яйце категорії С1 – 1 шт.;
  • Вершкове масло – 150 гр.;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • Дрібка солі.

Для обсипання:

  • Цукровий пісок – 5 ст. л.;
  • Кориця мелена;
  • Імбир мелений.

продукти

Сирне печиво з домашнього сиру, з цукром та корицею

Приготування печива покроково

У сир додайте яйце і щіпку солі. Продукти мають бути холодними.

сир і яйце
Все добре подрібніть за допомогою занурювального блендера. У вас має вийти гладка однорідна маса.


Борошно з’єднайте з розпушувачем і просійте. Холодне вершкове масло поріжте на кубики.

Вершкове масло і борошно помістіть в чашу подрібнювача.


Усі подрібніть до стану крихти. Можна також перетерти борошно та масло руками або порубати ножем.


Пересипте борошняну масу до сирної.


Замісіть тісто спочатку за допомогою силіконової лопатки, а потім руками. Занадто довго місити треба, головне поєднати всі продукти. Сформуйте з тіста кулю, запакуйте в харчову плівку і приберіть в холодильник на годину.

сирне тісто
Тісто дістаньте з холодильника на присипаний борошном робочий стіл.


Тісто розділіть на дві частини. Одну частину розкотіть у пласт завтовшки близько 3 мм. За допомогою склянки виріжте кружечки діаметром близько 9 см.

сирне печиво
Для приготування обсипки в чашку покладіть цукор, додайте мелену корицю та імбир до смаку.

цукор з корицею
Візьміть кружок тіста, обваляйте одну сторону в цукрі.


Складіть тісто навпіл цукровою стороною, ще раз обваляйте в цукрі.


Складіть знову навпіл цукровою стороною всередину і з одного боку обваляйте у цукрі. Таким чином зробите з усіма кружками тесту.

сирне печиво
Викладіть печиво на лист цукровою стороною зверху на деякій відстані один від одного.

сирне печиво

сирне печиво
Випікайте печиво з домашнім сиром в розігрітій до 190°С духовці близько 15 хвилин до рум’яного кольору.

сирне печиво

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons