Меню

Салати 25.11.2022

Салат «Біла ніч» — з капустою, кукурудзою та яблуками

Сьогодні ділюся з усіма рецептом супер вітамінного салату. Кожен інгредієнт у ньому є постачальником своєї порції вітамінів, а разом вони ідеально поєднуються.

«Родзинкою» цього салату є свіжа білокачанна капуста в поєднанні з кисло-солодким яблуком, додаткову гостроту надають часник та цибуля. Кукурудза врівноважує смак приємною солодкуватістю. Такий салат можна подати, як самостійну страву, або як овочеву добавку до м’ясних та рибних страв.

 

Продукти:

  • Капуста білокачанна свіжа — ¼ качана
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Яблука кисло-солодкі – 1 шт.
  • Майонез – за потребою
  • Оцет 6% — до смаку
  • Сіль за смаком

Салат з свіжої білокачачаної капусти з яблуком та кукурудзою

Підготувати усі необхідні інгредієнти.

овочі

Капусту нашаткувати тонкою соломкою, посолити і перетерти руками до появи соку, а потім добре збризкати оцтом і перемішати. Накрити капусту плоскою тарілкою, покласти на нею невеликий вантаж і залишити на 20 хвилин.

капуста

Цибулину очистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.

цибуля

Зубчики часнику роздавити плоскою стороною ножа, очистити від сухої оболонки та пропустити через прес.

часник

Яблуко вимити, очистити від шкірки та насіння і нарізати соломкою або натерти на тертці для моркви по-корейськи.

соломка з яблука

До капусти додати відціжену від заливки кукурудзу, яблуко, цибулю та часник і заправити майонезом.

салат

Салат перемішати.

перемішати

При подачі салат можна посипати якоюсь подрібненою зеленню.

Салат з свіжої білокачачаної капусти з яблуком та кукурудзою

На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!

Є що сказати? - Подiлiться своїм досвiдом

Данi не розголошуються. Ви можете залишити анонiмний коментар без вказiвки iменi та адреси ел. пошти

Show Buttons
Hide Buttons