Смачний салат з шинкою і млинцями — дуже простий рецепт
Шинка в салаті — безпрограшний інгредієнт, який робить смачною будь-яку страву. Варіантів закусок та салатів з шинкою безліч, але ми пропонуємо абсолютно новий смак. Унікальний салат із млинцями на крохмалі та шинкою стане прикрасою святкового столу, здивує гостей вишуканим смаком та несподіваним поєднанням звичайних інгредієнтів.
Салат може бути повноцінною ситною вечерею холодним зимовим вечором, коли хочеться затишку і чогось смачного, що зігріває шлунок і душу.
Інгредієнти :
- шинка – від 200 до 300 грам;
- цибуля — 2 середні головки;
- млинці;
- майонез;
- зелень.
На млинці:
- яйця курячі – 2 штуки;
- крохмаль картопляний або кукурудзяний — 2 ст. ложки;
- борошно в/с пшеничне — 2 ст. ложки;
- суха зелень та спеції за смаком (сіль та перець);
- рослинна олія.
Салат з шинкою і млинцями, смачний та простий рецепт
Приготування
Для початку необхідно приготувати тісто і напекти млинці. Для тіста збиваємо яйця з сіллю, додаємо туди борошно та крохмаль, перчимо та сиплемо сухі трави. Цікавий смак дає набір прованських або італійських трав, але можна додати будь-які на свій смак.
Даємо тісту трохи відпочити (хвилин 10-15), щоб борошно набухло, і смажимо млинці на соняшниковій олії.
Поки млинці остигають, треба почистити цибулю і нашаткувати тонкими півкільцями. Цибулю краще вибирати червоний або білий, він менш гіркий.
Нашаткований лук ошпарити окропом для видалення гіркоти, потім його необхідно злити і злегка віджати руками.
Шинку та млинці нарізати тонкою соломкою.
Усі підготовлені інгредієнти з’єднати, посолити та поперчити до смаку та змастити майонезом.
Салат із шинкою подається на великій страві або порційно. Перед подачею посипати зеленню. Дуже смачна страва сподобається і дорослим, і дітям, урізноманітнить меню і приємно здивує гостей.
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!