Смачні млинці на кефірі з цибулею та зеленню
Незабаром масляна і потрібно збирати рецепти смачних млинців, щоб побалувати своїх домашніх протягом святкового тижня. Приготуйте дуже смачні та ситні цибулинні млинці, які відмінно підійдуть не тільки до сніданку, але також обіду та вечері.
Їх можна подати замість хліба до перших та других страв. Млинці зі смаженою цибулею виходять не дуже тонкими, досить ніжними та м’якими.
Вживати найсмачніше в теплому вигляді зі сметаною або іншим соусом. Дуже добре підійде кетчуп, сметанні соуси, майонез.
Інгредієнти:
- Кефір 250 мл
- Вода 250 мл
- Яйця курячі 2 шт.
- Борошно пшеничне 150-160 г
- Сіль 1-1,5 ч. л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Олія 30 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Зелень 30 г
- Час приготування: 40 хвилин
- Кількість порцій: 3
Як приготувати млинці на кефірі з цибулею та зеленню
Насамперед, потрібно приготувати цибулю. Очистіть його, промийте і обсушіть серветкою. Наріжте дрібними кубиками. У сковороду влийте олію без запаху і добре розігрійте. Викладіть цибулю. Обсмажте на помірному вогні до золотистості. Смажену цибулю остудіть до кімнатної температури.
А поки займіться тістом. Вбийте яйця у глибоку миску. Всипте сіль та хмелі-сунелі. Зі спеціями можете експериментувати. Озброїться ручним вінчиком і збийте до однорідності.
Влийте кефір. Підійде будь-якої жирності і навіть знежирений. Перемішайте.
Влийте воду кімнатної температури. Перемішайте вінчиком.
Борошно заздалегідь просійте. Підсипте до рідких інгредієнтів. Перемішайте до утворення однорідного тіста без грудочок.
Додайте охолоджену смажену цибулю і рубану зелень. Із зелені використовуйте кріп, петрушку, зелену цибулю. Підійде як свіжа, так і заморожена. Перемішайте. Готове тісто виходить рідкувате.
Надішліть млинцеву сковороду на вогонь і добре розігрійте. Перший раз змастіть олією. Влийте порцію тіста та розподіліть по дну.
Обсмажте до золотистої скоринки із двох сторін на невеликому вогні. При використанні антипригарної сковороди наступні рази можна не змащувати олією.
Цибулеві млинці готові.
Подавайте одразу до столу. Смачного!
На жаль, коментарiв наразi немає. Станьте першим!